Κάνει την ανατροπή στο θέατρο;

03.12.2008
Μια ενδιαφέρουσα πρόταση δέχθηκε η δημοφιλής παρουσιάστρια πριν από λίγο καιρό. Συγκεκριμένα, ο σεναριογράφος Γιώργος Βάλαρης, που πέρυσι είχε εμπνευστεί την παράσταση με τον Νίκο Μουτσινά «Μαθήματα ιστορίας», της πρότεινε να ξανανέβει στο θεατρικό σανίδι με ένα ρόλο-έκπληξη!

Από τον ΜΑΝΟ ΜΠΑΝΑΣΑΚΗ

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση δέχθηκε η δημοφιλής παρουσιάστρια πριν από λίγο καιρό. Συγκεκριμένα, ο σεναριογράφος Γιώργος Βάλαρης, που πέρυσι είχε εμπνευστεί την παράσταση με τον Νίκο Μουτσινά «Μαθήματα ιστορίας», της πρότεινε να ξανανέβει στο θεατρικό σανίδι με ένα ρόλο-έκπληξη! Μπορεί η πορεία της στη μικρή οθόνη να είναι τα τελευταία χρόνια συνεχώς ανοδική και η μετεγγραφή της από το κανάλι της Κάντζας σε αυτό του Αμαρουσίου πριν από τρία περίπου χρόνια να συζητήθηκε όσο καμία άλλη, όμως τελικά οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται.

Η Σοφία, που έχει καιρό να προτάξει το υποκριτικό της ταλέντο τελευταία της επιτυχία ήταν το σίριαλ «Σοφία ορθή» στο πλευρό του Θανάση Ευθυμιάδη αυτή την περίοδο σκέφτεται σοβαρά την πρόταση-πρόκληση να επανέλθει ανατρεπτικά! Οι πληροφορίες λένε ότι η πρόταση που έχει δεχτεί από τον Γιώργο Βάλαρη είναι για μια παράσταση με περιορισμένες εμφανίσεις και ο ρόλος της τουλάχιστον ανατρεπτικός! Οι δύο πλευρές, όπως είναι φυσικό, είναι πολύ φειδωλές ως προς τις πληροφορίες και τις δηλώσεις σχετικά με την κίνηση αυτή, αφού ακόμη δεν έχουν δώσει τα χέρια και δεν έχουν φτάσει σε τελικές συμφωνίες. Αν τελικά γίνει αυτό, η Σοφία αμέσως μετά τις γιορτές θα ξεκινήσει πρόβες και στα τέλη Ιανουαρίου θα υποκλίνεται τα βράδια στο αθηναϊκό θεατρικό κοινό. Από την άλλη, η διάθεση της παρουσιάστριας να κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή της είναι εμφανής τον τελευταίο καιρό μετά και από το χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Παρθένη.