Κρουαζιέρα με την Πάρις στο Αιγαίο

28.11.2008
Σοβαρεύουν τα πράγματα και, όπως λέγεται, ο Σταύρος Νιάρχος κάνει σχέδια για το εγγύς μέλλον, που αφορούν όχι μόνο τις επόμενες εβδομάδες, αλλά και το Πάσχα του 2009.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Σοβαρεύουν τα πράγματα και, όπως λέγεται, ο Σταύρος Νιάρχος κάνει σχέδια για το εγγύς μέλλον, που αφορούν όχι μόνο τις επόμενες εβδομάδες, αλλά και το Πάσχα του 2009. Οπως όλα δείχνουν, ο Σταύρος Νιάρχος σιγοψιθύρισε στην Πάρις Χίλτον πριν από λίγες ημέρες το γνωστό τραγούδι «Κρουαζιέρα θα σε πάω...». Όχι στο διάσημο κλαμπ «Μoκάι» του Μαϊάμι, στο πλαίσιο της επίδειξης εσωρούχων της Victorias Secret, αλλά στη βίλα του «Stav», όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, όπου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, συνεχίστηκε η βραδιά.

Ο δεσμός της νεαρής κληρονόμου με τον Μπέντζι φαίνεται πως μπήκε οριστικά στο χρονοντούλαπο της ερωτικής της ζωής, την ίδια ώρα που ανοίγει μια νέα σελίδα με τον πάμπλουτο γόνο της οικογένειας Νιάρχου.

Λέγεται λοιπόν πως ο Σταύρος, λόγω της αγάπης του για την Ελλάδα και όχι μόνο (είναι γνωστές οι αντιζηλίες του με άλλους νεαρούς κυρίους της εγχώριας showbiz), πρότεινε στην Πάρις μια κρουαζιέρα με το ιδιωτικό σκάφος της οικογένειας στα ελληνικά νησιά. Όχι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά το προσεχές Πάσχα. Ωστόσο, η δεύτερη επίσκεψη της Πάρις στην Ελλάδα αναμένεται να είναι τελείως διαφορετική από την πρώτη πριν από 4 χρόνια, όταν είχε αρραβωνιαστεί τον Πάρη Κασιδόκωστα. Η φημολογούμενη πρόταση του Σταύρου λέγεται πως αφορά μια εντελώς prive ξενάγηση σε Αιγαίο και Ιόνιο, χωρίς πολλές κοσμικότητες και παρουσίες σε social events. Η Πάρις φαίνεται πως έχει ενθουσιαστεί από την επανασύνδεση με τον πρώην αγαπημένο της και αμέσως δέχθηκε την πρότασή του. Αυτή τη φορά οι Έλληνες παπαράτσι αναμένεται να ιδρώσουν αρκετά, καθώς τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα όπως στην προηγούμενη επίσκεψή της, όταν η ιδιότροπη κληρονόμος ξεσήκωνε με τα καμώματά της τα κλαμπ της παραλιακής. Η παρουσία της στην Ελλάδα θα είναι ιδιωτική, με κάποιες ίσως σύντομες βόλτες στα σοκάκια των νησιών.