"Δεν θέλω να γίνω Τζούλια Νο 2"

02.12.2008
Δεν πρόλαβε να βγει η σχέση τους στα ΜΜΕ και έληξε άδοξα. Ο λόγος για το φλερτ του Ηλία Πανταζόπουλου με την ωραία Ρία Αντωνίου, τη νικήτρια των προπέρσινων Πελοποννησιακών Καλλιστείων και μεγάλη αδικημένη του περσινού διαγωνισμού ομορφιάς του ΑΝΤ1.

Δεν πρόλαβε να βγει η σχέση τους στα ΜΜΕ και έληξε άδοξα. Ο λόγος για το φλερτ του Ηλία Πανταζόπουλου με την ωραία Ρία Αντωνίου, τη νικήτρια των προπέρσινων Πελοποννησιακών Καλλιστείων και μεγάλη αδικημένη του περσινού διαγωνισμού ομορφιάς του ΑΝΤ1. Θέλω να τερματίσω αυτή τη σχέση, είπε η ξανθιά καλλονή στο στενό της φιλικό περιβάλλον, που φυσικά τη ρώτησε για τα αίτια αυτής της απόφασης. «Ήταν μια λάθος γνωριμία», τους είπε. Η Ρία έλειπε ένα μήνα στις Φιλιππίνες, όπου είχε πάει για να πάρει μέρος σε παγκόσμια καλλιστεία και κέρδισε τον τίτλο Miss Body. Δεν είχε λοιπόν την ευκαιρία να διαβάσει και να δει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με το γνωστό παραγωγό.

Μόλις όμως επέστρεψε στην Ελλάδα και την πληροφόρησαν για τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ξεκαθάρισε, λοιπόν, ότι με τον Ηλία δεν είχαν παρά ένα φλερτ και ότι περισσότερο την ενδιαφέρει ένας άλλος άντρας εκτός κυκλώματος, που την πολιορκεί και ο οποίος, όπως η ίδια πιστεύει, της ταιριάζει καλύτερα. Τι ήταν όμως αυτό που συνέβη μεταξύ τους; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, οι δυο τους είχαν συναντηθεί αρκετές φορές και εκείνος έδειχνε να ενδιαφέρεται αρχικά επαγγελματικά και σοβαρά για τη Ρία, φέρνοντάς τη μάλιστα σε δύσκολη θέση, καθώς ως μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου τον τελευταίο καιρό είχε ρίξει το βάρος του σε εκείνη. Στην πορεία αποδείχτηκε ότι ίσως ήθελε κάτι παραπάνω. Βγήκαν μερικές φορές και τις περισσότερες από αυτές έπεσαν πάνω σε φωτογράφους και παπαράτσι.

«Βιάστηκαν τα περιοδικά να μας χρεώσουν μια σχέση», σχολίασε η Ρία, που διευκρίνισε σε φίλους και συνεργάτες: «Δεν θέλω να γίνω Τζούλια Νο 2. Διαφέρω και δεν είναι δίκαιο να με παραλληλίζουν και να με συγκρίνουν, επειδή, όπως εκείνη, θεωρήθηκα αδικημένη των καλλιστείων του ΑΝΤ1». Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια; Η Ρία ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό, όπου θα μεταβεί μετά τις γιορτές για να κάνει ένα editorial μόδας για σημαντικό γυναικείο περιοδικό. Προς το παρόν δεν σκέφτεται παρά μόνο το μόντελινγκ, ενώ στα σχέδιά της είναι να παρακολουθήσει μαθήματα σε μια σχολή υποκριτικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ