Θα αντέξουν το χωρισμό Πετρουλάκη - Ίβιτς;

28.11.2008
Ήταν πέρυσι το καλοκαίρι όταν η Ελένη Πετρουλάκη ανακοίνωνε τη μετακόμισή της στη Σερβία μαζί με το σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά. Μέσα Νοεμβρίου κι ενώ ήδη ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται στο παγωμένο Βελιγράδι και εκτελεί χρέη μάνατζερ στον Ερυθρό Αστέρα

Ήταν πέρυσι το καλοκαίρι όταν η Ελένη Πετρουλάκη ανακοίνωνε τη μετακόμισή της στη Σερβία μαζί με το σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά. Μέσα Νοεμβρίου κι ενώ ήδη ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται στο παγωμένο Βελιγράδι και εκτελεί χρέη μάνατζερ στον Ερυθρό Αστέρα, η Ελένη Πετρουλάκη βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τις τρεις τους κόρες, συνεχίζοντας κανονικά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ιλια Ίβιτς, Ελένη Πετρουλάκη, Άννα-Μαρία και τα δύο δίδυμα κοριτσάκια Μίλα και Δωροθέα θα βρίσκονται πλέον μαζί τα Σαββατοκύριακα αλλά και τις αργίες, με πρώτη αυτή των Χριστουγέννων που πλησιάζουν. Τι συνέβη όμως τελικά και το ζευγάρι αποφάσισε να ζει σε διαφορετικές πόλεις για τα επόμενα δύο χρόνια;

«Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει μεταξύ τους», υποστηρίζουν κατηγορηματικά φίλοι του ζευγαριού, προσθέτοντας πως οι λόγοι της τελικής απόφασης που ήταν πολύ δύσκολη και για τους δύο ήταν καθαρά επαγγελματικοί. Όπως αναφέρουν, ήταν εξαιρετικά δύσκολο στην Ελένη και στα κορίτσια να προσαρμοστούν σε τόσο σύντομο διάστημα σε ένα νέο περιβάλλον, ωστόσο αυτός δεν ήταν ο βασικός λόγος. «Η δουλειά της Ελένης στο γυμναστήριο Asana πηγαίνει εξαιρετικά», μας εξήγησε φίλη της γυμνάστριας, επισημαίνοντας πως στο νέο περιβάλλον αβεβαιότητας που φέρνει η μεγάλη οικονομική κρίση θα ήταν μεγάλο ρίσκο να εγκαταλείψει τη δραστηριότητά της, αλλά κυρίως τους προσωπικούς πελάτες που έχει μέσω του personal training.

Έτσι, το ζευγάρι ήρεμα και νηφάλια αποφάσισε να μείνει η Ελένη με τα παιδιά στην Αθήνα και ο Ίλια στο Βελιγράδι. Σημαντική λεπτομέρεια: Το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα ναι μεν έχει διετή διάρκεια, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις.

Έτσι, πλέον η οικογένεια θα συναντιέται όσο πιο τακτικά μπορεί και ήδη μάλιστα προγραμματίζουν πώς θα περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Δεν έχουν ακόμη καταλήξει αν θα είναι στην Αθήνα ή στο Βελιγράδι, αλλά ο Ίλια, που υπεραγαπά τη σύζυγό του και τις κόρες του, θέλει να θυμούνται τις φετινές γιορτές ως τις καλύτερες των τελευταίων ετών.