Παντρεύεται η Χριστίνα Κολέτσα;

20.11.2008
Έξι μήνες μετράει η σχέση της Χριστίνας Κολέτσα με το νεαρό επιχειρηματία, Νίκο Γιγουρτάκη και το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα κάνει λόγο για γάμο. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε
Έξι μήνες μετράει η σχέση της Χριστίνας Κολέτσα με το νεαρό επιχειρηματία, Νίκο Γιγουρτάκη και το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα κάνει λόγο για γάμο. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε η φήμη ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά με πολιτικό γάμο. Κάτι, που η Κολέτσα διέψευσε αμέσως. Δεν διαψεύδει, όμως, και τα δημοσιεύματα περί γάμου.

Με τον «Mr. Romeo» η νεαρή τραγουδίστρια είναι σφόδρα ερωτευμένη και οι δυο τους είναι συνέχεια μαζί. Ακόμη και κάτω από την ίδια στέγη μένουν, ενώ τώρα που η Χριστίνα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για εμφανίσεις με το σχήμα του Romeo, ο Γιγουρτάκης την επισκέπτεται συχνά.

Οι φίλοι τους μιλάνε για το πόσο ταιριαστοί και αγαπημένοι είναι και δεν θα τους φαινόταν περίεργο αν σύντομα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας. Εξάλλου, στο πρόσωπο του Νίκου η αοιδός έχει βρει το άλλο της μισό και γενικά είναι ήρεμη, κάτι που έλειπε από την προηγούμενη θυελλώδη σχέση της με τον Μαξ. Μάλιστα, η Κολέτσα για να δείξει στο νέο σύντροφό της πόσο ξεχωριστός είναι για εκείνη, λέγεται ότι έκανε τατουάζ με το αρχικό του ονόματός του.