Περασμένα ξεχασμένα για Γαρμπή - Δημητρίου!

27.11.2008
Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Γιώργος Αλκαίος υποσχέθηκαν να ταράξουν τα μουσικά δρώμενα με τη δισκογραφική εταιρεία τους, όπερ και εγένετο. Αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη το πρώτο CD
Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Γιώργος Αλκαίος υποσχέθηκαν να ταράξουν τα μουσικά δρώμενα με τη δισκογραφική εταιρεία τους, όπερ και εγένετο. Αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη το πρώτο CD,η «ανατροπή» έγινε! Η Friends Music Factory έκανε το θαύμα της και μετά από 4 χρόνια Καίτη Γαρμπή και Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκαν.

Οι σχέσεις δεν ήταν και τόσο καλές ανάμεσα στις δύο καλλιτέχνιδες, ενώ η Άντζελα, που είναι λαλίστατη, είχε αναφερθεί on camera με όχι και τόσο καλακευτικά σχόλια για την Καίτη. Σε καμιά περίπτωση δεν είχαν να μοιράσουν κάτι και αιτία υπήρξε το κοινό παρελθόν που τις συνδέει, αφού η αδερφή της Καίτης, Λιάνα, υπήρξε παντρεμένη με τον Τάκη Κιουρτσάκη, αδερφό της Άντζελας. Από το γάμο αυτό απέκτησαν και ένα γιο, αλλά όλα αυτά δεν στάθηκαν ικανά να τους ενώσουν για μια ζωή. Χώρισαν σχετικά νωρίς και, όπως είναι φυσικό, οι οικογένειες διχάστηκαν.

Για το λόγο αυτό οι δύο γυναίκες είχαν απομακρυνθεί. Μετά τη δημιουργία της εταιρείας Friends Music Factory, όμως, η Άντζελα Δημητρίου όχι μόνο δεν παρέμεινε στα όσα είχαν συμβεί στο παρελθόν, όχι μόνο δεν αναφέρθηκε στην Καίτη Γαρμπή, αλλά θέλησε να συνεργαστεί με τη νέα εταιρεία και να ετοιμάσει εκεί τη νέα της δισκογραφική δουλειά. Ο Διονύσης Σχοινάς, που είναι χαμηλών τόνων και διαλλακτικός, δεν είχε αντίρρηση, μάλιστα έπεισε και τον Γιώργο Αλκαίο, ο οποίος παλιότερα είχε χαρακτηριστεί ως αχάριστος και αγνώμων, αφού η Άντζελα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, τον είχε βοηθήσει πολύ στο ξεκίνημά του κι εκείνος δεν το αναγνώρισε ποτέ. Παρ όλα αυτά, αποφάσισαν να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις τους και να κοιτάξουν το μέλλον. Έτσι, ανάμεσα στις νέες συνεργασίες της Friends Music Factory θα είναι και αυτή με την Άντζελα Δημητρίου. Άλλοι καλλιτέχνες που θα κυκλοφορήσουν σ' αυτη την εταιρεία το CD τους, εκτός βέβαια από τον Διονύση Σχοινά, τον Γιώργο Αλκαίο και την Καίτη Γαρμπή, που δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με τη Sony-BMG, θα είναι και οι Φίλοι για πάντα, Γιώργος Λεμπέσης και Γιάννης Βασιλείου. Ρ.Σ.

Πριν από λίγες ημέρες, όμως, συναντήθηκαν, μίλησαν και η απόφαση ήταν οριστική και αμετάκλητη: Είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο... Τέλος! Το μικρό διάστημα που έμειναν μακριά ήταν καθοριστικό για να δουν εκ του αποτελέσματος ότι η αγάπη τους είναι μεγαλύτερη απ όσο φαντάζονταν και οι ίδιοι. Θέλουν να είναι μαζί και να μη χωρίσουν ποτέ, οπότε η Αμαλία επέστρεψε στο σπίτι τους. Το ταξίδι στο Λονδίνο που έκαναν πρόσφατα επισφράγισε το ευτυχές γεγονός, ενώ το χαρακτήρισαν ως τη συνέχεια του ταξιδιού του μέλιτος που είχαν πραγματοποιήσει αρκετά χρόνια πριν ως νεόνυμφοι.

 ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ