Θερμό επεισόδιο Ρουβά με παπαράτσι

17.11.2008
Το παιδί του και τα μάτια του! Πόσες φορές έχουμε δει πατέρα να κρατάει το νεογέννητο μωρό του στην αγκαλιά του βγαίνοντας από το μαιευτήριο; Σπάνια. Ο ευτυχής πατέρας Σάκης Ρουβάς

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Το παιδί του και τα μάτια του! Πόσες φορές έχουμε δει πατέρα να κρατάει το νεογέννητο μωρό του στην αγκαλιά του βγαίνοντας από το μαιευτήριο; Σπάνια. Ο ευτυχής πατέρας Σάκης Ρουβάς πρωτοτύπησε και βγήκε από την κλινική που γεννήθηκε η κόρη του κρατώντας τη στα χέρια. Η επιστροφή όμως της χαρούμενης οικογένειας στο σπίτι επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη... Το περιστατικό που χάλασε την ηρεμία της Κάτιας, του Σάκη και της νεογέννητης κορούλας τους συνέβη μετά την επιστροφή τους στο σπίτι στον Νέο Βουτζά την Παρασκευή το βράδυ. Ο Σάκης είχε μόλις τελειώσει την εμφάνισή του στο «Χ-Factor» όταν αναστατώθηκε από ένα θόρυβο που ακούστηκε από τον εξωτερικό χώρο της βίλας και προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και στην Κάτια. Σηκώθηκε αμέσως, βγήκε έξω και προσπαθούσε να ελέγξει από πού προήλθε ο θόρυβος. Τελικά, αφού έψαξε όλο το χώρο, ανακάλυψε σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στην πλευρά της πισίνας έναν παπαράτσι που ήθελε να τραβήξει φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές του ζευγαριού με την κόρη τους. Ο τραγουδιστής κάλεσε την εταιρεία ασφαλείας που φυλάει το σπίτι, ώστε να απομακρύνουν τον αδιάκριτο «εισβολέα», ο οποίος ωστόσο παρακαλούσε να τον αφήσουν να τραβήξει μερικά πλάνα. Τελικά, οι άντρες της εταιρείας ασφαλείας κατέφθασαν και τον απομάκρυναν, ενώ το ζευγάρι με το παιδί τους πέρασαν το υπόλοιπο βράδυ ήρεμα και οικογενειακά.

Η έξοδος από το μαιευτήριο
Φασκιωμένο σε ένα μπεζ μάρσιπο ήταν το κοριτσάκι του Σάκη και της Κάτιας, που έλαμπαν από ευτυχία καθοδόν προς το σπίτι τους στον Νέο Βουτζά. Το χαμόγελό του ήταν πιο πλατύ από ποτέ και ο ποπ σταρ δεν ήταν καθόλου φειδωλός σε δηλώσεις και εκδηλώσεις τρυφερότητας προς τη σύντροφό του.

«Είναι το πιο υπέροχο πράγμα που έχω ζήσει ποτέ! Αισθάνομαι ευλογημένος και τυχερός. Θέλω να ευχαριστήσω την Κάτια, που μου έκανε το ωραιότερο δώρο στη ζωή μου». Αυτά είπε στους δημοσιογράφους και της έδωσε ένα στοργικό φιλί στο μέτωπο και στη συνέχεια ένα παθιασμένο στο στόμα. Πανέμορφη και λαμπερή, η Κάτια του ανταπέδωσε το φιλί και τότε ο Sakis δήλωσε ότι θα νανουρίζει την κορούλα του με το τραγούδι «Σ έχω ερωτευτεί»!

Την επόμενη μέρα ο τραγουδιστής ήταν τόσο χαρούμενος, που άστραφτε από ευτυχία στο live του «Χ-Factor». Έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, μέχρι που τα έβαλε με τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος άσκησε αυστηρή κριτική σε μια παίκτρια, αποδεικνύοντας έτσι ότι η πατρότητα τον έχει γλυκάνει ακόμη περισσότερο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ