Ένα πανάκριβο δώρο για την Ευαγγελία!

11.11.2008
Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, λέει ο σοφός λαός και φαίνεται ότι στην περίπτωση της Ευαγγελίας Αραβανή και του Σέρρου Μύρτα αυτό το ρητό ταιριάζει γάντι!

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, λέει ο σοφός λαός και φαίνεται ότι στην περίπτωση της Ευαγγελίας Αραβανή και του Σέρρου Μύρτα αυτό το ρητό ταιριάζει γάντι! Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία και όλα δείχνουν ότι μέρα με την ημέρα η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο!

Μπορεί η σχέση τους να μετράει μόλις μερικούς μήνες, ωστόσο φαίνεται ότι τα συναισθήματα που τους ενώνουν είναι πολύ δυνατά. Η Ευαγγελία και ο Σέρρος, αφήνοντας πίσω τους πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, σχεδιάζουν το μέλλον παρέα με περισσότερη αισιοδοξία αλλά και λάμψη! Τη λάμψη ενός πανάκριβου κοσμήματος, που στολίζει το χέρι της Ευαγγελίας εδώ και λίγες μέρες και είναι δώρο του αγαπημένου της ως έκφραση της αγάπης του. Το πανάκριβο βραχιόλι έκανε δώρο ο Σέρρος στην Ευαγγελία στο πρόσφατο ταξίδι τους στο Μιλάνο. Από την αρχή του ταξιδιού ήθελε να της κάνει μια ευχάριστη έκπληξη και η ευκαιρία ήρθε όταν αντίκρισε στη βιτρίνα ενός από τα πιο φημισμένα κοσμηματοπωλεία της ιταλικής πόλης το συγκεκριμένο βραχιόλι. Αμέσως σκέφτηκε ότι θα της ταίριαζε και χωρίς δεύτερη σκέψη το αγόρασε. Το βράδυ που βγήκαν για δείπνο λίγο πριν από τη νυχτερινή τους έξοδο της το πρόσφερε κι εκείνη δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της ότι ο Σέρρος της έκανε δώρο ένα τόσο πολύτιμο κόσμημα ενώ βρίσκονται ακόμα στην αρχή της σχέσης τους. Μάλιστα, η Ευαγγελία φορούσε το πολύτιμο βραχιόλι σε πρόσφατη κοινή τους έξοδο στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής, όπως επιβεβαιώνει και η φωτογραφία που τους απαθανάτισε εκείνη τη βραδιά.