Χ. Γιακουμάτος: "Σημασία έχει να κοιτάς το παρόν"

13.11.2008
Στις «Επτά ζωές» του Ant1 θα δούμε απόψε τον ανιψιό του βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου να αναστατώνει τη Ζωή, τον Γιάννη και τον Τασούλη. Ο Χάρης Γιακουμάτος αυτόν τον καιρό
Στις «Επτά ζωές» του Ant1 θα δούμε απόψε τον ανιψιό του βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου να αναστατώνει τη Ζωή, τον Γιάννη και τον Τασούλη. Ο Χάρης Γιακουμάτος αυτόν τον καιρό προπονεί την ομάδα πόλο (αντρών - γυναικών) του δήμου Χαλανδρίου, βάζοντας τον πήχη ψηλά. Η ομάδα του αποτελεί προτεραιότητα, ωστόσο η τηλεόραση δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Ποιος είναι ο ρόλος σου στη σειρά;

«Υποδύομαι τον Αλέξη, τον πρώτο έρωτα της Ζωής (Ιλόνα Τρέινερ), που την είχε πληγώσει στο παρελθόν. Αυτή θα θελήσει να με εκδικηθεί, γι αυτό και θα βγει μαζί μου για να με διώξει, υποτίθεται, στη συνέχεια, αλλά στο τέλος θα με ερωτευτεί. Εγώ όμως είχα περάσει ένα βράδυ και με την καλύτερή της φίλη, κάτι που θα μάθει και θα γίνει μπάχαλο (Γέλια.)».

Οι δύο άλλοι άντρες της σειράς, ο Γιάννης (Γιώργος Σεϊταρίδης) και ο Τασούλης (Σωκράτης Πατσίκας), πώς σε υποδέχονται;

«Η Ζωή αρέσει και στους δύο, οπότε δεν θα με δουν με πολύ καλό μάτι».

Πριν από λίγα χρόνια σε είδαμε στον «Πρωινό καφέ». Πέρυσι έκανες ένα πέρασμα από τη σειρά «Φίλα το βάτραχό σου» και απόψε θα σε δούμε στις «Επτά ζωές», άρα σε ενδιαφέρει η τηλεόραση...

«Ναι, βέβαια. Η αποψινή μου συμμετοχή θεωρώ ότι είναι ένα καλό βήμα. Εντάξει, σιγά σιγά όλα θα γίνουν, δεν βιαζόμαστε. Εξάλλου, έχω πολλές υποχρεώσεις με την άλλη μου δουλειά, αυτήν του προπονητή πόλο της ομάδας Νηρέας (αντρών - γυναικών) του δήμου Χαλανδρίου, επομένως δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο που θα μου επέτρεπε ενδεχομένως μια μόνιμη τηλεοπτική συνεργασία. Επιπλέον, μου χρειάζεται να παρακολουθήσω και μαθήματα υποκριτικής είμαι ακόμη αρχάριος. Είχα παρακολουθήσει στο παρελθόν μερικά μαθήματα, αλλά δεν είναι αρκετά».

Είναι γνωστό ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. Γεράσιμος Γιακουμάτος είναι θείος σου. Πώς είναι λοιπόν να έχεις θείο βουλευτή;

«Καμαρώνω και χαίρομαι με τη διαδρομή του».

Είσαι δεμένος μαζί του; Τον συμβουλεύεσαι;

«Ναι, έχουμε πολύ καλές σχέσεις και πάντα τον ρωτάω σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μου, διότι η γνώμη του μετράει».

Θα ήθελες να ασχοληθείς με την πολιτική;

«(Γέλια.) Προς το παρόν όχι».

Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον;

«Επειδή ό,τι σχεδιάζω κάθε χρόνο για το μέλλον μου βγαίνει πάντα ανάποδα, έχω πει ότι σημασία έχει να κοιτάς το παρόν, να έχουμε την υγειά μας, και βλέπουμε. Στόχος μου φέτος είναι να πάνε καλά οι ομάδες μου στο πόλο και βλέπουμε για τη συνέχεια. Επειδή όπως σου είπα και πριν ό,τι σχεδίαζα άλλαζε κατεύθυνση, καλύτερα να μην εκφράσω καμία ευχή μου, ας μην το γκαντεμιάζουμε».

Τι θα δούμε απόψε

Στο 5ο επεισόδιο με τίτλο «Απαρατήρητος» βλέπουμε τον Γιάννη να προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του δουλειά στην καφετέρια, αλλά και να εκφράσει τα αισθήματά του στη Ζωή. Μόνο που οι προσπάθειές του περνάνε απαρατήρητες, μιας και η Ζωή πέφτει στα δίχτυα της γοητείας του Αλέξη Από την άλλη, ο Τασούλης συνειδητοποιεί ότι έχει περάσει ολόκληρη ζωή απαρατήρητος και αρχίζει να αντιδρά διεκδικώντας την προσοχή που του αξίζει.

ΑΣΤΕΡΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ