Πώς έχασε τα κιλά μετά τα δίδυμα

04.11.2008
Εντεκα εβδομάδες αφού απέκτησε τα διδυμάκια της η Αντζελίνα Τζολί επανακάμπτει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και παρουσιάζει το υπέροχο κορμί της στο κόκκινο χαλί της Νέας Υόρκης.

Εντεκα εβδομάδες αφού απέκτησε τα διδυμάκια της η Αντζελίνα Τζολί επανακάμπτει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και παρουσιάζει το υπέροχο κορμί της στο κόκκινο χαλί της Νέας Υόρκης. Τα σημάδια της εγκυμοσύνης και τα περιττά κιλά έχουν εξαφανιστεί εντελώς, ενώ δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ. Πώς όμως κατάφερε και έχασε τόσο γρήγορα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης; Ποιο είναι το μυστικό της;

Σύμφωνα με τη διατροφολόγο του Μπέβερλι Χιλς Παγιάμ Κερέντιαν, είναι σαφώς πιο δύσκολο να αποβάλεις τα περιττά κιλά, επειδή ο οργανισμός έχει υποστεί αρκετές αλλαγές, ορμονικές και οργανικές, λόγω της δίδυμης κύησης. Επομένως, χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, αλλά και αυστηρό πρόγραμμα διατροφής για γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα. Η ίδια η Τζολί, βέβαια, όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το πώς κατάφερε να αποκτήσει ξανά την υπέροχη σιλουέτα της, απλώς απάντησε: «Τα χρωστάω όλα στο καλό μου φόρεμα». Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι ένα καλό φόρεμα από μόνο του δεν φτάνει. Το καθημερινό διαιτολόγιο της ηθοποιού περιλαμβάνει δημητριακά ολικής αλέσεως, κοτόπουλο και ψάρι. Βέβαια, η Αντζελίνα δυσκολεύτηκε λίγο στην αρχή να προσαρμοστεί σε αυτό το πρόγραμμα, καθώς λατρεύει το junk food, κάτι που ο διατροφολόγος της της επέτρεψε να τρώει με μέτρο, μία φορά την εβδομάδα. Όσο για τη γυμναστική; Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα που ακολουθεί, απλά παίζει και κάνει όλη μέρα περιπάτους με τα παιδιά της γυμνάζοντας έτσι το κορμί της. Το σίγουρο βέβαια είναι ότι στο να ξαναβρεί τη σιλουέτα της συνέβαλαν και τα καλά της γονίδια.

ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ