Γιατί δεν πήγε στα γενέθλιά της;

03.11.2008
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Δέσποινα Ολυμπίου εκτός από σπουδαίοι καλλιτέχνες είναι και ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, που όμως επιμένουν να μην επισημοποιούν τη σχέση τους.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Δέσποινα Ολυμπίου εκτός από σπουδαίοι καλλιτέχνες είναι και ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, που όμως επιμένουν να μην επισημοποιούν τη σχέση τους. Αν και οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα, η απουσία του Μιχάλη από τα γενέθλια της Δέσποινας δημιουργεί ερωτήματα για τη σχέση τους.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες η Δέσποινα Ολυμπίου, αλλά ο αγαπημένος της έλαμψε διά της απουσίας του. Είναι γεγονός ότι οι κουτσομπόληδες της σόουμπιζ επιμένουν πως σύντομα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα ενωθεί με την καλή του με τα δεσμά του γάμου. Όλα ξεκίνησαν εδώ και λίγο καιρό, όταν σε δυο τρία σημαντικά κοσμικά events η Δέσποινα Ολυμπίου εμφανίστηκε λαμπερή όσο ποτέ δίπλα στη μεγάλη της αγάπη, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Τα δύο παιδιά φανερά ευδιάθετα πήγαν να δουν την πρεμιέρα της ταινίας του Πάρη Κασιδόκωστα και, όπως ήταν φυσικό, όλα τα φλας έπεσαν πάνω τους, προσπαθώντας να τους «τσακώσουν», ώστε να γίνουν για άλλη μια φορά εξώφυλλο σε όλα τα gossip περιοδικά. Ξαφνικά, οι δαιμόνιοι φωτογράφοι του κυπριακού περιοδικού «Capuccino» της εφημερίδας «Πολίτης» αντιλήφθηκαν ότι στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού της η Δέσποινα φορούσε ένα λεπτό δαχτυλίδι, κάτι σαν βέρα. Πολλοί από τους παρευρισκόμενους μάλιστα προσπαθούσαν να δουν αλλά και να καταλάβουν αν αυτό που φορούσε το Δεσποινάκι μας στο δάχτυλό της ήταν ένα απλό δαχτυλίδι ή μια εντυπωσιακή βέρα, χαρισμένη από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη... Άλλωστε, λίγες μέρες αργότερα, όταν η γλυκιά ερμηνεύτρια βρέθηκε στη γενέτειρά της, την Κύπρο, και στη μεγάλη συναυλία που έδωσε ο αγαπημένος της, πάλι φορούσε το συγκεκριμένο δαχτυλίδι. Ένα δαχτυλίδι-μυστήριο, το οποίο πολλοί θεωρούν ότι είναι βέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της... Εκείνη τη νύχτα ο Μιχάλης είπε στο κοινό του ότι έχει μια μεγάλη έκπληξη για τους δυο τους, αφήνοντας πολλά ερωτήματα αναπάντητα, ενώ λίγο αργότερα ανέβασε τη Δέσποινα στη σκηνή όπου τραγουδούσε και την αγκάλιασε...

Αυτά βέβαια συνέβησαν στην τελευταία τους επίσκεψη στην Κύπρο πριν από λίγο καιρό, γιατί πριν από μία εβδομάδα ο Μιχάλης απουσίαζε εντελώς από τα γενέθλια της αγαπημένης του, αν και βρισκόταν στην ίδια πόλη εκείνες τις ημέρες. Οι φίλοι και οι γνωστοί είχαν φτάσει από νωρίς για να της ευχηθούν, η αγωνία όμως για τον Μιχάλη ήταν έκδηλη από την πλευρά της Δέσποινας. Ο χρόνος περνούσε κι εκείνος δεν εμφανιζόταν, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται. Το σημαντικό είναι ότι ο τραγουδιστής βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη εκείνες τις ημέρες και όχι σε κάποια άλλη περιοχή, κάτι που ίσως θα δικαιολογούσε την απουσία του. Τι συνέβη λοιπόν και το αγαπημένο ζευγάρι διασκέδασε χωριστά μια τέτοια σημαντική μέρα; Άτομα από το περιβάλλον του Μιχάλη ισχυρίζονται ότι εκείνος είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού και ότι αργότερα βρέθηκαν με τη Δέσποινα κάπου μόνοι τους και της ευχήθηκε τα «Χρόνια πολλά». Αλήθεια ή πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της τραγουδίστριας όλη τη βραδιά και το βλέμμα της κολλημένο στην πόρτα περιμένοντας να εμφανιστεί εκείνος.