100.000$ για τον ανεψιό της Τζένιφερ Χάντσον

27.10.2008
Ενώ στις έρευνες για την ανεύρεση του 7χρονου Τζούλιαν Κινγκ συμμετέχει πλέον και το FBI, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Τζένιφερ Χάντσον, χρησιμοποιεί κάθε πρόσβαση που διαθέτει για να βοηθήσει στο αίσιο τέλος της υπόθεσης.

Ενώ στις έρευνες για την ανεύρεση του 7χρονου Τζούλιαν Κινγκ συμμετέχει πλέον και το FBI, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Τζένιφερ Χάντσον, χρησιμοποιεί κάθε πρόσβαση που διαθέτει για να βοηθήσει στο αίσιο τέλος της υπόθεσης.

Εκπρόσωπος της Χάντσον ανακοίνωσε ότι: "Η Τζένιφερ Χάντσον και η οικογένεια της, προσφέρουν 100.000 δολάρια αμοιβή για την σώα επιστροφή του Τζούλιαν Κινγκ, που αγνοείται από την Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου. Παρακαλούμε όλες οι πληροφορίες να απευθύνονται στην Αστυνομία του Σικάγο. Η Τζένιφερ και η οικογένειά της, ευχαριστούν για την μεγάλη αγάπη, την υποστήριξη και τις προσευχές που δέχτηκαν, ενώ η ίδια και η οικογένειά της προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σ' αυτή την τραγωδία και να συνεχίσουν την αναζήτηση του Τζούλιαν".

Η ίδια η Χάντσον ευχαριστεί θερμά όλους για την συμμετοχή τους στην αγωνία και το πένθος της, με σχετική καταχώριση που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο MySpace, την επομένη της ανακοίνωσης της δολοφονίας της μητέρας της και του αδελφού της και της εξαφάνισης του ανεψιού της. Παράλληλα έχει απευθύνει εκκλήσειςε σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και στο εκκλησίασμα της ενορίας της κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Σαββάτου.

Επίσης, ο αρραβωνιαστικός της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, Ντέιβιντ "Punk" Οτούνγκα -με τον οποίο αντάλλαξαν βέρες στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου- συμμετέχοντας στην έκκληση βοήθειας, έκανε ξεχωριστή δημοσίευση στην δική του σελίδα στο MySpace: "(Ο Τζούλιαν) είναι ένα γλυκό, αθώο αγόρι που δεν του αξίζει αυτό. Παρακαλώ να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για εκείνον".

Στην αρχή των ερευνών θεωρήθηκε ύποπτος της δολοφονίας και της απαγωγής ο εν διαστάση σύζυγος της αδελφής της Τζένιφερ, Γουίλιαμ Μπαλφούρ, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί υπό όρους πριν από δύο χρόνια. Ο Μπαλφούρ που κρατούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αυτοκινητο-πειρατεία και παράνομη κατοχή οχήματος, υπήρξε κάτοικος της ίδιας περιοχής. Οι υποψίες εναντίον του αποδόθηκαν σε μαρτυρίες των γειτόνων που τον είδαν στην περιοχή γύρω στις 9 π.μ. της Παρασκευής, κοντά στην ώρα που ακούστηκαν και πυροβολισμοί από το σπίτι της οικογένειας. Η σύλληψή του την Παρασκευή το βράδυ, δεν απέδωσε ενοχοποιητικά στοιχεία και μέχρι στιγμής δεν του έχουν αποδοθεί κατηγορίες.

Στο πλευρό της Τζένιφερ Χάντσον έχουν ταχθεί πολλές προσωπικότητες της αμερικανικής καλλιτεχνικής και πολιτικής σκηνής. Ανάμεσά τους, ο υποψήφιος πρόεδρος της Αμερικής, Μπάρακ Ομπάμα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η επίσης βραβευμένη τραγουδίστρια και ηθοποιός, Κουίν Λατιφά (ή κατά κόσμον, Ντάνα Ελέιν Όουενς).