Δραματικές στιγμές για την Τζένιφερ Χάντσον

26.10.2008
Η μητέρα και ο αδελφός της Τζένιφερ Χάντσον βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς, στο σπίτι τους στο Σικάγο, την Παρασκευή, 24/10, το απόγευμα. Ταυτόχρονα, ο δράστης που δεν έχει συλληφθεί έχει απαγάγει τον ανηψιό της Χάντσον, Τζούλιαν Κινγκ.

Η μητέρα και ο αδελφός της Τζένιφερ Χάντσον βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς, στο σπίτι τους στο Σικάγο, την Παρασκευή, 24/10, το απόγευμα. Ταυτόχρονα, ο δράστης που δεν έχει συλληφθεί έχει απαγάγει τον ανηψιό της Χάντσον, Τζούλιαν Κινγκ.

Η Τζένιφερ Χάντσον -γνωστή στο ελληνικό κοινό από τον ρόλο της γραμματέως της Κάρι στην κινημοτογραφική έκδοση του Sex 'n The City- αρχικώς αναδείχθηκε στο στερέωμα του Χόλιγουντ ως μια απ' τους δώδεκα φιναλίστ του τρίτου American Idol (την αμερικανική εκδοχή του X-Factor) και στη συνέχεια κέρδισε Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Dream Girls.

Εκπρόσωπος της 27χρονης Χάντσον δήλωσε ότι: "Επιβεβαιώνουμε πως διεξάγεται έρευνα για τους θανάτους της 57χρονης μητέρας της Τζένιφερ, Ντάρνελ Ντόνερσον και του 29χρονου αδελφού της, Τζέισον Χάντσον. Δεν θα κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο και η οικογένεια παρακαλεί για τον σεβασμό σ' αυτές τις δύσκολες ιδιωτικές στιγμές".

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σικάγο, δήλωσε ότι έφτασαν στο σπίτι της Ντόνερσον στη νότια πλευρά της πόλης, στις 2:44 το απόγευμα της Παρασκευής: "Οι αστυνομικοί της περιπολίας απάντησαν σε μια κλήση ότι δύο άτομα βρίσκονται αναίσθητα. Ανακάλυψαν μια γυναίκα κι έναν άντρα που είχαν υποστεί θανάσιμα τραύματα από όπλο. Πρόκειται για διπλή ανθρωποκτονία. Έχουμε καταλάβει ότι μέλη της οικογένειας ήταν στην σκηνή".

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Associated Press, άλλη εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι: "Οι θάνατοι φαίνεται να είναι αποτέλεσμα ενδοοικογενειακής βίας".

Αρχικώς, η αστυνομία εξέδωσε "πορτοκαλί συναγερμό" για τον 7χρονο ανηψιό της Χάντσον, Τζούλιαν Κινγκ, και στη συνέχεια συνέλαβε τον γαμπρό της Χάντσον, Γουίλιαμ Μπαλφούρ, ως ύποπτο για τον φόνο. Ταυτόχρονα, στην αστυνομία κρατούνται και άλλοι ύποπτοι.

Ο 27χρονος Μπαλφούρ είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί με αναστολή μετά την καταδίκη του σε επτά χρόνια για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αυτοκινητο-πειρατεία και κατοχή κλεμμένου αυτοκινήτου. Στην προσωπική του σελίδα στο MySpace, παρουσιάζει τον εαυτό του ως παντρεμένο και αναφέρεται στη Τζένιφερ με λόγια θαυμασμού και αγάπης. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος και η αδελφή της Τζένιφερ, Τζούλια, είναι σε διάσταση και ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο.

Η Τζένιφερ Χάντσον που έφτασε αμέσως με το αεροπλάνο στο πλευρό της αδελφής της, ήταν πολύ δεμένη με την μητέρα της, τα αδέλφια της και τον ανηψιό της, τους οποίους μάλιστα ευχαριστεί προσωπικά στο πρώτο της άλμπουμ που φέρει το όνομά της και κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στην αυλή του ξύλινου σπιτιού τους, που βρίσκεται σε μια υποβαθμισμένη περιοχή του Σικάγο, είναι εκτεθειμένο ακόμη ένα μπουκάλι μουστάρδας και μια πολυχρησιμοποιημένη ψησταριά που φανερώνουν τον φιλόξενο χαρακτήρα της οικογένειας, η οποία οργάνωνε συχνά μπάρμπεκιου με καλεσμένη όλη τη γειτονιά.

Μια γειτόνισσα της μητέρας της Χάντσον, περιγράφει την Ντάρνελ ως "πολύ ευγενική και κοινωνική. Ήταν πάρα πολύ υπερήφανη για την κόρη της, αλλά δεν είχαν πάρει αέρα τα μυαλά της. Αρνούνταν να φύγει απ' τη γειτονιά, ήθελε να παραμείνει εδώ, αυτό ήταν το σπίτι της". Ενώ ένας άλλος γείτονας, συμπληρώνει: "Δεν απέρριπταν κανέναν. Δεν ήθελαν ν' αλλάξουν καθόλου".

Η 31χρονη αδελφή της Χάντσον και μητέρα του μικρού αγνοούμενου, Τζούλια έκανε έκκληση στους πιστούς της Σαββατιάτικης λειτουργίας για την συμμετοχή τους στην ανεύρεση του γιου της, ο οποίος προέρχεται από σχέση που είχε με τον Γκρεγκ Κινγκ -πριν τον Μπαλφούρ- κι ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μόλις έμαθε τα τραγικά νέα, ήρθε αμέσως σε επαφή με την συμπρωταγωνίστρια της στο "Sex and the City", Τζένιφερ Χάντσον. Στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, είπε: "Η καρδιά μου είναι κοντά της σ' αυτές τις στιγμές αγωνίας και πένθους. Προσεύχομαι για την σώα επιστροφή του ανιψιού. Στην περίφημη ταινία, η Τζένιφερ υποδύονταν την Λουίζ, την προσωπική βοηθό της Κάρι. Σύντομα δε, θα την δούμε στην ταινία "The Secret Life of Bees".

Η υπόθεση τράβηξε την προσοχή και του συμπολίτη της Τζένιφερ Χάντσον, Μπάρακ Ομπάμα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια που υποστηρίζει τον υποψήφιο πρόεδρο, είχε τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο στο συνέδριο των Δημοκρατικών, όπου ο Ομπάμα ανέλαβε το χρίσμα. "Η Μισέλ κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι από αυτή την ασύλληπτη τραγωδία, και θέλουμε η Τζένιφερ να ξέρει ότι την σκεφτόμαστε και προσευχόμαστε γι' αυτήν σ' αυτές τις δύσκολες ώρες", δήλωσε ο Ομπάμα σε ανακοίνωσή του.

Ενώ το τραγούδι της Τζένιφερ Χάντσον, "Spotlight" βρίσκεται πρώτο στις λίστες των επιτυχιών R'&B και χιπ-χοπ, η ίδια ζει σήμερα τραγικές στιγμές.

Στις έρευνες αναζήτησης του μικρού Τζούλιαν, έχει εμπλακεί και το FBI καθώς υπάρχουν φόβοι για την μεταφορά του παιδιού εκτός των συνόρων της πολιτείας.