Έτοιμη να πει το "ναι" η Αντζελίνα!

24.10.2008
Κοντά στο να πάρει δύο σημαντικές αποφάσεις είναι η Αντζελίνα Τζολί, η οποία σκέφτεται πια σοβαρά να σταματήσει να κάνει ταινίες για χάρη των έξι παιδιών και να πει το μεγάλο «ναι» στον Μπραντ Πιτ.

Κοντά στο να πάρει δύο σημαντικές αποφάσεις είναι η Αντζελίνα Τζολί, η οποία σκέφτεται πια σοβαρά να σταματήσει να κάνει ταινίες για χάρη των έξι (προς το παρόν, γιατί σύντομα θα αυξηθεί ο αριθμός) παιδιών και να πει το μεγάλο «ναι» στον Μπραντ Πιτ. Η «αγία μητέρα» του Χόλυγουντ έδωσε ακόμη μία συνέντευξη, αυτή τη φορά στο ιταλικό Vanity Fair και μίλησε (για τι άλλο;) για τα παιδιά της και τον Μπραντ. Αποκάλυψε ότι η καριέρα της έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, προτεραιότητα της πλέον είναι τα παιδιά και οι αγαθοεργίες, ενώ δεν αποκλείει στο μέλλον να σταματήσει να κάνει ταινίες και να αφιερωθεί εξ’ ολοκλήρου στο ρόλο της μητέρας και συζύγου.

Ναι, η Αντζελίνα έχει κάνει στροφή 180ο και όπως παραδέχεται η ίδια, στα 33 της χρόνια δεν θυμίζει σε τίποτα την Αντζελίνα της δεκαετίας των 20, τότε που έπαιζε με τα μαχαίρια, κουβαλούσε φιαλίδιο με το αίμα του αγαπημένο της Μπίλι Μπομπ Θόρτον και απέκλειε το ενδεχόμενο να αποκτήσει βιολογικό παιδί. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει και ας είναι καλά γι’ αυτό ο Πιτ, που την έκανε να αναθεωρήσει ακόμη και το να παντρευτεί για τρίτη φορά. Το ερώτημα «θα παντρευτούν ποτέ οι Μπραντζελινα;» φαίνεται πως λύνεται, αφού σύμφωνα με την Αντζελίνα οι δυο τους κάποια στιγμή θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Τα ζευγάρια πρώτα παντρεύονται και μετά κάνουν παιδιά. Εμείς τα κάναμε όλα ανάποδα» παραδέχεται αστειευόμενη η Τζολί, η οποία αποκαλύπτει ότι τα παιδιά τους συνέχεια τους ρωτάνε πότε θα παντρευτούν. «Ο Σρεκ παντρεύτηκε την Φιόνα. Εσείς γιατί δεν παντρεύεστε» λένε τα μικρά και οι διάσημοι γονείς δεν έχουν τι να απαντήσουν. Οπότε, μπροστά στην πίεση των παιδιών, δεν έχουν παρά να πάρουν την απόφαση για το τρίτο στεφάνι εκείνη και για το δεύτερο εκείνος. Κι ας μην έχουν καταφέρει όλα τα gay ζευγάρια της Αμερικής να παντρευτούν, όπως είχε δηλώσει κάποτε ο Πιτ, όταν τον ρώτησαν πότε θα παντρευτεί με την αγαπημένη του.