Σαν το παλιό κρασί...

30.10.2008
Μπορεί οι λευκοί τους κρόταφοι να είναι έντονοι, αλλά εκείνοι κόντρα στο χρόνο καταφέρνουν να γοητεύουν τις γυναίκες και να μην ακούνε τα... κακά μαντάτα των δεύτερων -ήντα. Η γοητεία τους μοναδική,

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Μπορεί οι λευκοί τους κρόταφοι να είναι έντονοι, αλλά εκείνοι κόντρα στο χρόνο καταφέρνουν να γοητεύουν τις γυναίκες και να μην ακούνε τα... κακά μαντάτα των δεύτερων -ήντα. Η γοητεία τους μοναδική, όπως και το κέφι τους για ζωή, έρωτα, δράση! Οι κυρίες που βρίσκονται κατά καιρούς στο πλευρό τους αισθάνονται τυχερές, καθώς απολαμβάνουν την εμπειρία να έχουν δίπλα τους έναν άντρα που τους τα προσφέρει όλα! Υπάρχουν κάποιοι τυχεροί που μπορούν να «δαμάσουν» το χρόνο και να τον φέρουν στα μέτρα τους.

Η ζωή μαζί τους στάθηκε γενναιόδωρη σε όλα. Όταν ήταν νεότεροι, η γοητεία τους ήταν αδιαμφισβήτητη και οι γυναίκες στο πέρασμά τους πάθαιναν ταχυκαρδία και τους επιθυμούσαν όσο τίποτα άλλο. Οι άντρες τούς ζήλευαν και περίμεναν πότε θα έρθει η στιγμή που θα μπορούν να βρουν τις ατέλειές τους και να τις σχολιάσουν με ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Εις μάτην! Ξεγελάστηκαν! Οι ίδιοι άντρες, αν και έχουν διαβεί τα πρώτα -ήντα και βαδίζουν πρόσω ολοταχώς προς τα δεύτερα, εξακολουθούν να είναι οι αγαπημένοι των γυναικών. Ακόμη και οι ρυτίδες τους είναι γοητεία παρά ενόχληση. Ποιο είναι το μυστικό τους; Η αγάπη τους για ζωή!

Κώστας Βουτσάς: Αδιαμφισβήτητη γοητεία

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του τύπου άντρα αποτελεί ο Κώστας Βουτσάς. Με τρεις γάμους στο ενεργητικό του και υπεραρκετές σχέσεις με πανέμορφες γυναίκες, θα μπορούσε με άνεση να χαρακτηριστεί «αγαπημένος των γυναικών». Ο ηθοποιός που αποτέλεσε πρότυπο αρσενικής γοητείας στη δεκαετία του 70 εξακολουθεί και σήμερα να γοητεύει τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Τόλης Βοσκόπουλος: Ανεπανάληπτος

Όταν ερμήνευσε το ομώνυμο τραγούδι, σίγουρα δεν του είχε περάσει από το μυαλό ότι αναφερόταν σε έναν άντρα του τύπου του. Η μαγεία που εκπέμπει στις γυναίκες έμεινε άφθαρτη στο πέρασμα του χρόνου και ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να έχει φανατικές θαυμάστριες. Τον έχουν ερωτευτεί οι ομορφότερες Ελληνίδες, ανάμεσά τους η Ζωή Λάσκαρη, η Τζούλια Παπαδημητρίου, με την οποία παντρεύτηκε, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένος με τα ομορφότερα μάτια της ελληνικής Βουλής, την Άντζελα Γκερέκου, με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Κώστας Καρράς: Ηρεμη δύναμη

Η φήμη του ως τέλειου εραστή τον συντροφεύει πάντα από τη νεανική του ηλικία. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους γόητες του ελληνικού κινηματογράφου. Οι γυναίκες τον χαρακτηρίζουν τζέντλεμαν στους τρόπους του και απόλυτα γοητευτικό. Ως έναν άντρα που μπορεί να τις παρασύρει στην ερωτική έκσταση ακόμη και σήμερα.

Γιώργος Κωνσταντίνου: Εκλεπτυσμένη κομψότητα

Θεωρείται ένας από τους πιο κομψούς άντρες της γενιάς του και όχι μόνο. Ακόμη και οι νεότεροι τον θεωρούν πρότυπο και ακολουθούν τα βήματά του. Η γοητεία του είναι συνδυασμός κομψότητας, τρόπων και στυλ. Ο ίδιος, από την άλλη πλευρά, δείχνει να μη λυγίζει από το βάρος του χρόνου, αλλά, αντίθετα, ακόμη και μετά από το τελευταίο του διαζύγιο, φαίνεται ότι ξανά προς τη δόξα τραβά!

Αλέκος Τζανετάκος: Σπορτίφ τζέντλεμαν

Η αγάπη του για τις μοτοσικλέτες είναι γνωστή, μάλιστα υπήρξε και πρωταθλητής σε αγώνες. Γνωστή όμως είναι και η αγάπη του για τις γυναίκες, αλλά και η αδυναμία που έχουν εκείνες σ' αυτόν. Αμετανόητος εργένης, ο Αλέκος Τζανετάκος γεύτηκε τον έρωτα έχοντας στο πλευρό του πανέμορφες γυναίκες. Ακόμη και σήμερα δεν κρύβει ότι ο έρωτας είναι το αγαπημένο του σπορ, αφού το λέει η καρδιά του!

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Το απόλυτο αρσενικό

Διατηρεί άψογη εμφάνιση, είναι γυμνασμένος και δραστήριος. Θεωρείται αντιπροσωπευτικό αρσενικό από το γυναικείο φύλο. Χειμαρρώδης, αυθόρμητος, ευθύς και τζέντλεμαν, θα μπορούσε να είναι η προσωποποίηση του ιδανικού συντρόφου. Η γοητεία του είναι έντονη και η αίσθηση ασφάλειας που εκπέμπει δεν αφήνει καμία γυναίκα ασυγκίνητη.

Στηβ Κακέτσης: Ο χείμαρρος

Ζωντανός και δραστήριος, δεν το βάζει ποτέ κάτω και έχει άποψη για όλα. Από την Κατιάνα Μπαλανίκα έως την Άντζελα Δημητρίου, όλα αποδεικνύουν ότι ο Στηβ είχε πάντα στάνταρ στις επιλογές του. Ο έρωτάς του, παρορμητικός και ασυγκράτητος, μεταμορφώνει μια γυναίκα σε θεά του πάθους. Τελευταία μάλιστα τα βέλη του έρωτα τον έχουν ξαναχτυπήσει, αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κυκλοφορεί με μια πολύ εμφανίσιμη γυναίκα πολύ συχνά και δείχνει ότι υπάρχει ανάμεσά τους κάτι παραπάνω από φιλία.

Πασχάλης Αρβανιτίδης: Το στιγμιαίο λάθος!

Μεγαλώσαμε σιγοτραγουδώντας τα τραγούδια του, που μιλούσαν για εφηβικούς έρωτες και νεανικές αγάπες. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο χρόνος δεν κατάφερε να τον αγγίξει ούτε καν στην εμφάνιση, αφού παραμένει ίδιος. Φαίνεται όμως ότι ο χρόνος στάθηκε γενναιόδωρος απέναντί του και σε άλλα πράγματα... Κι αυτό γιατί οι θαυμάστριες, όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, ακόμη παραληρούν για εκείνον.

Γιάννης Πάριος: Ο τροβαδούρος του έρωτα

«Έχω αγαπήσει όλες τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή μου», έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του, χωρίς καθόλου έπαρση. Και οι γυναίκες όμως τον έχουν αγαπήσει απόλυτα και χωρίς όρους. Η Ντίνα, η Σοφία Αλιμπέρτη, η Έλενα, όλες τους μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το σύντροφό τους Γιάννη. Άλλωστε, εκείνος έχει φροντίσει να μην αποχωριστεί καμία και με όλες διατηρεί καλές σχέσεις ακόμη και μετά το χωρισμό, ενώ βρίσκεται στο πλευρό τους όποτε και αν του το ζητήσουν.