Βιάγκρα από τη φύση

24.10.2008
Θραύση κάνει στο Κολωνάκι, αλλά και σε άλλα «in» στέκια το φυτικό βιάγκρα από τη Μαλαισία, το οποίο ήδη έχουν αρχίσει να παραγγέλνουν, παρόλο που δεν είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ. Ποιοι; Κύριοι που φημίζονται ως Δον Ζουάν, έχουν περάσει τα δεύτερα -ήντα, αλλά αρέσκονται σε νεαρές αιθέριες υπάρξεις.

Θραύση κάνει στο Κολωνάκι, αλλά και σε άλλα «in» στέκια το φυτικό βιάγκρα από τη Μαλαισία, το οποίο ήδη έχουν αρχίσει να παραγγέλνουν, παρόλο που δεν είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ. Ποιοι; Κύριοι που φημίζονται ως Δον Ζουάν, έχουν περάσει τα δεύτερα -ήντα, αλλά αρέσκονται σε νεαρές αιθέριες υπάρξεις.

Τις τελευταίες μέρες έχουν ανάψει οι συζητήσεις για ένα βότανο από το εξωτερικό που υπόσχεται να κάνει θαύματα στις σεξουαλικές επιδόσεις των αντρών, οι οποίοι λόγω μεγάλης ηλικίας μόνο με βιάγκρα θα μπορούσαν να σταθούν ικανοποιητικά στην ερωτική τους ζωή. Πόσο μάλλον όταν οι κύριοι αυτοί αρέσκονται σε νεαρές που τους ανεβάζουν τη λίμπιντο. Από στόμα σε στόμα το νέο διαδόθηκε γρήγορα σε επώνυμους κύκλους και κάποια στιγμή το έμαθε και γνωστός γοητευτικός χωρισμένος και πολύ σικάτος επιχειρηματίας, ο οποίος ναι μεν διατηρείται σε άψογη φυσική κατάσταση, αφού και στα γυμναστήρια είναι διαρκώς και τα spa του κάνει και τα σχετικά botox-άκια του, για να ελαττώσει τις ρυτίδες. Ο συγκεκριμένος κύριος έχει ήδη περάσει εδώ και λίγους μήνες τα δεύτερα -ήντα, ενώ δεν λέει να ξεκολλήσει από τον ποδόγυρο. Και τι ποδόγυρο! Τελευταία έχει στο πλευρό του εκρηκτική νεαρά γύρω στα 25, με την οποία ζει τον απόλυτο έρωτα. Έτσι, για να ζήσει όλες τις πτυχές του έρωτά τους, ο μεσόκοπος κύριος έσπευσε να μάθει από το γιατρό του με ποια φαρμακευτικά σκευάσματα θα μπορούσε να παραμείνει και ερωτικά ακμαίος. Κι ενώ όλα βάδιζαν βάσει εντολών γιατρού με συνταγογραφημένα φάρμακα, αλλά σε περιορισμένα για την ηλικία του επίπεδα απόδοσης, ώστε να μη διατρέχει κίνδυνο, το νέο έσκασε σαν βόμβα στα πηγαδάκια της showbiz και έκανε τον εν λόγω κύριο και πολλούς ακόμα να ελπίζουν ότι θα βρουν λύση στο αντρικό, λόγω ηλικίας, πρόβλημά τους, αδιαφορώντας όμως για τις συνέπειες.

Σε χρόνο-ρεκόρ κυκλοφόρησε η είδηση ότι στη Μαλαισία υπάρχει ένα βότανο που οι ντόπιοι ονομάζουν «tongkat ali» σημαίνει το ραβδί του Αλί που περπατάει και κάνει θαύματα, όπως διαφημίζουν οι κάτοικοι της περιοχής. Μάλιστα, εδώ και αιώνες οι άντρες το χρησιμοποιούν ως αφέψημα από την εφηβική τους ηλικία (!) ώστε να θωρακίσουν τον ανδρισμό τους. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο η φτώχεια ανάγκασε του Μαλαισιανούς να βγάλουν το μυστικό τους στη φόρα δημιουργώντας ολόκληρη «βιομηχανία», που φτιάχνει από αναψυκτικά μέχρι καφέ, τα οποία περιέχουν το «θαυματουργό» κατά την εκτίμησή τους, γιατί έρευνες έχουν γίνει μόνο σε ποντίκια βότανο, το οποίο είναι πλέον δυσεύρετο και το μαζεύουν με ειδικές αποστολές στα βάθη των τροπικών δασών (σ.σ.: και στην Ινδονησία), αφού, όπου αλλού υπήρχε, έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα λόγω υπερβολικής χρήσης.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του Ινστιτούτου Δασικής Έρευνας της Μαλαισίας, που έχουν αναλάβει την έρευνα και την εμπορική προώθηση του βοτάνου, χτυπάνε το καμπανάκι του κινδύνου για τις διαφορετικές επιδράσεις που μπορεί να έχει στον άνθρωπο, ενώ σε κάποιες γειτονικές χώρες έχουν απαγορευτεί κάποια προϊόντα που το περιέχουν. Τι τα θες όμως; Μπροστά στη φήμη ότι αυτό το ραβδί από τη Μαλαισία κάνει θαύματα ξεθάρρεψαν κάποιοι επώνυμοι μεσήλικες κύριοι στην Ελλάδα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην υγεία τους, ακόμα και στην ίδια τους τη ζωή. Όπως ακούσαμε ήδη, ο κύριος που αναφέραμε παραπάνω έχει στείλει δικό του άτομο στο εξωτερικό για να του φέρει το βοτάνι για προσωπική του χρήση. Παράλληλα, σχεδιάζει να επισκεφτεί κι εκείνος τη Μαλαισία και να μάθει περισσότερα γι αυτό που επιστημονικά ονομάζεται «Εurycoma longifolia». Είναι ένα λεπτό, αειθαλές θαμνώδες φυτό, που φτάνει μέχρι και τα 10 μέτρα, με καστανοκόκκινους καρπούς. Όσο για τη γεύση του, είναι θεόπικρο, αλλά, όπως λένε κάποιοι που είχαν την τύχη ή την ατυχία, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε επιστημονικά πώς αντιδρά στον ανθρώπινο οργανισμό, να το δοκιμάσουν τυχαία σε κάποιο ταξίδι τους σε αυτές τις χώρες, αν είναι να κάνει τη δουλειά του, θα την αντέξουν την πικρίλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ