Τρεις μήνες περίμενε να κουρευτεί η Βικτόρια!

15.09.2008
Αν σας έχει τύχει να περιμένετε αρκετά για να κλείσετε ραντεβού για κούρεμα με έναν απ' τους διάσημους κομμωτές μας, μην στεναχωριέστε! Συμβαίνει και στις πιο λαμπερές προσωπικότητες.

Αν σας έχει τύχει να περιμένετε αρκετά για να κλείσετε ραντεβού για κούρεμα με έναν απ' τους διάσημους κομμωτές μας, μην στεναχωριέστε! Συμβαίνει και στις πιο λαμπερές προσωπικότητες. Έτσι την έπαθε κι η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες περίμενε για το περίφημο πια, κούρεμα της τρεις ολόκληρους μήνες!

Ο αγαπημένος κομμωτής της πρώην τραγουδίστριας των Spice Girls, που έχει έδρα στο Μανχάταν, Γκάρεν, ο οποίος κουρεύει μεταξύ άλλων την Ατζελίνα Τζολί, τη Μαντόνα και τη Νικόλ Κίντμαν δεν είχε καθόλου χρόνο για να τη δεχτεί νωρίτερα.

Αυτό ήταν ένα σοβαρό πλήγμα για την υπόληψή της ως διασημότητας, μια και αν ήταν περισσότερο αγαπητή στο κοινό σίγουρα θα είχε πετύχει καλύτερη σειρά προτεραιότητας.

Ο υπεύθυνος τύπου του κομμωτή μάλιστα, αναγκάστηκε να προβεί σε δηλώσεις: "Δεν ξέρω πόσο ευτυχισμένη ήταν η Βικτόρια απ' την αναμονή, αλλά περίμενε. Και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά θεσπέσιο, όπως και με όλες τις δημιουργίες του Γκάρεν. Αν κάναμε εξαίρεση για την περίπτωσή της, θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο με όλους".