Οι ατυχίες του «Ριχάρδου Γ'»

16.09.2008
Ενα αναπάντεχο ατύχημα είχε πρόσφατα ο Γιώργος Κιμούλης, που τον ανάγκασε να ακυρώσει την παράστασή του. Ήταν πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα όταν η παράσταση «Ριχάρδος Γ» παρουσιαζόταν στο Βεάκειο. Ο αέρας πήρε τα σκηνικά, με αποτέλεσμα η παράσταση να διακοπεί.

Ενα αναπάντεχο ατύχημα είχε πρόσφατα ο Γιώργος Κιμούλης, που τον ανάγκασε να ακυρώσει την παράστασή του.

Ήταν πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα όταν η παράσταση «Ριχάρδος Γ» παρουσιαζόταν στο Βεάκειο. Ο αέρας πήρε τα σκηνικά, με αποτέλεσμα η παράσταση να διακοπεί. Η καταστροφή ήταν τέτοια, που δεν υπήρχε η δυνατότητα πρόσκαιρης επισκευής για να συνεχιστεί η παράσταση.

Έτσι, για λόγους ανωτέρας βίας, ο Γιώργος Κιμούλης, δυστυχώς, αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα σε όλους όσοι βρέθηκαν στο θέατρο και είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο. Όπως ήταν φυσικό, η ζημιά για το γνωστό ηθοποιό ήταν μεγάλη, ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που η ατυχία τον «χτύπησε» και δεν είχε σύμμαχό του τον καιρό.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως καθ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα οι βροχές δεν σταμάτησαν καθόλου. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες σχεδόν σε κάθε παράσταση δημιουργούσαν διάφορα προβλήματα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στεναχωριέται με όλες αυτές τις αναστατώσεις που προκαλεί τόσο η ματαίωση των παραστάσεων όσο και τα άσχημα καιρικά φαινόμενα, αφού προτεραιότητά του είναι ο σεβασμός στο κοινό. Δέσποινα Κωστορρίζου