Η Αντζελίνα ετοιμάζεται για αντεπίθεση!

10.09.2008
Όπως φαίνεται η Αντζελίνα Τζολί ξεπερνάει τα ψυχολογικά προβλήματα που της δημιούργησε η γέννηση των διδύμων και ετοιμάζεται να επανέλθει στη δράση.

Όπως φαίνεται η Αντζελίνα Τζολί ξεπερνάει τα ψυχολογικά προβλήματα που της δημιούργησε η γέννηση των διδύμων και ετοιμάζεται να επανέλθει στη δράση.

Μάλιστα, εδώ και λίγες μέρες φροντίζει να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της για να ανταποκριθεί στις ανάγκες προβολής της νέας της ταινίας, "Changeling" που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου, στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Το "Changeling" είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που βασίζεται στην πραγματική ιστορία μιας γυναίκας που όταν ξαναβρίσκει τον γιό της μετά την απαγωγή του, διαπιστώνει ότι της επέστρεψαν λάθος παιδί. Η ταινία, που προτάθηκε για Χρυσό Φοίνικα στο φετινό φεστιβάλ Κανών, είναι σε σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ, με συμπρωταγωνιστή τον Τζον Μάλκοβιτς.

Η Τζένιφερ Ρέιντ, στυλίστρια της Αντζελίνα εδώ και καιρό, δήλωσε το περιοδικό "People" ότι δεν είναι δύσκολο να πετύχεις την μητέρα των έξι παιδιών στο τηλέφωνο, όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την γκαρνταρόμπα της. "Σίγουρα έχει αναλάβει πολλά. Όταν της μιλάς ακούγονται μονίμως οι φωνές των παιδιών της που την διακόπτουν, αλλά ποτέ δεν εκνευρίζεται. Αντίθετα μοιάζει να το απολαμβάνει!".

Η Τζένιφερ που δουλεύει με την Τζολί εν όψει της πρεμιέρας της, φροντίζει για μια εντυπωσιακή άφιξη αφού "θα είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την γέννηση των διδύμων".

"Νοιώθω μια πίεση" συνεχίζει, "αλλά συνεργαζόμαστε εδώ και πέντε χρόνια, κι έχουμε κοινούς κώδικες επικοινωνίας. Είναι πρόκληση να βρίσκεις ρούχα για το σώμα της Τζολί. Θηλάζει, κι έτσι το στήθος της είναι ακόμη πρησμένο, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα καταπλήξει!".

Η Ρέιντ χαρακτηρίζει το στυλ της Τζολί ως "κλασικό, με δόσεις ροκ εντ΄ρολ" και λέει ότι της αρέσει πολύ να δουλεύει μαζί της γιατί "είναι έξυπνη κι έχει πλάκα". Παράλληλα τονίζει ότι είναι καταπληκτική μητέρα: "Της αρέσει πολύ αυτός ο ρόλος, διαφορετικά δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί".