Η Ούμα Θέρμαν διαψεύδει την εγκυμοσύνη!

10.09.2008
Η ηθοποιός Ούμα Θέρμαν και ο αρραβωνιστικός της "Αρκι" Μπουσόν δεν είναι περιμένουν μωρό!

Η ηθοποιός Ούμα Θέρμαν και ο αρραβωνιαστικός της, Άρπαντ ή "Αρκι" Μπουσόν δεν περιμένουν μωρό.

"Σίγουρα! Δεν είναι έγκυος!" δήλωσε στο Usmagazine.com. ο εκπρόσωπος της.

Οι φήμες φούντωσαν όταν έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός παρήγγειλε φορέματα δύο νούμερα μεγαλύτερα από γνωστό πολυκατάστημα. "Δεν αγόρασε ρούχα από το συγκεκριμένο κατάστημα. Προσπαθούμε να μάθουμε αν κάποιος χρησιμοποίησε το όνομα της για μια παραγγελία που δεν προορίζονταν για την ίδια", έγραφε η ανακοίνωση για να διαψεύσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η 38χρονη ηθοποιός και 44χρονος πολυεκατομμυριούχος αρραβωνιαστήκαν τον Ιούνιο, ενώ το ειδύλλιο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007.

Η μούσα του Ταραντίνο αποκάλυψε στις αρχές του χρόνου στο περιοδικό "Harpers Bazaar" ότι το μεγαλύτερο διάστημα τους χωρίζει η μεγάλη απόσταση.

"Δύο φορές το μήνα επισκέπτομαι το Λονδίνο, εκεί που βρίσκεται η βάση του Μπουσόν, αλλά συνεχίζω να ζω στην Νέα Υόρκη, εκεί που βρίσκονται και τα παιδιά μου για να μην νοιώθουν ότι τα έχω εγκαταλείψει".

Ο Μπουσόν έχει δύο γιους από την πρώην αρραβωνιαστικιά του μοντέλο Ελ Μακφέρσον. Η Ούμα θέρμαν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Ιθαν Χοκ από το 1998 μέχρι το 2004 και έχουν δύο παιδιά την 10χρονη Μάγια και τον 6χρονο Λεβ.