Η Μίνι έκανε το πιο μάξι μωρό του Χόλιγουντ!

10.09.2008
4 κιλά και 100 γραμμάρια ζυγίζει το μωρό που γέννησε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μίνι Ντράϊβερ, δήλωσε η εκπρόσωπος της Τζέσικα Κόλσταντ στο περιοδικό "People"

4 κιλά και 100 γραμμάρια ζυγίζει το μωρό που γέννησε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μίνι Ντράιβερ δήλωσε η εκπρόσωπος της, Τζέσικα Κόλσταντ, στο περιοδικό "People".

H 38χρονη Μίνι αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στην εμφάνισή της στην εκπομπή "The Tonight Show", τον περασμένο Μάρτιο, όταν ένας από τους καλεσμένους ο Τζέϊ Λένο σχολίασε την φουσκωμένη κοιλιά της. Ωστόσο, ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει το όνομα του πατέρα, ούτε έχει διευκρινίσει αν πρόκειται για τον Κρέγκ Ζολέτζι έναν μουσικό από το Σαν Φρανσίσκο, με τον οποίο έχει σχέσεις.

Ως ηθοποιός η Μίνι ζεί διάφορες περιπέτειες μέσα από τους ρόλους της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Αυτή την φορά όμως, βιώνει την προσωπική της περιπέτεια αφού το αγοράκι που γέννησε την Παρασκευή, 5/9/08 στο Λος Αντζελες, ζυγίζει 4 κιλά και 100 γραμμάρια. Είναι δηλαδή, το μεγαλύτερο μωρό που γεννήθηκε φέτος στο Χόλιγουντ.

Τον περασμένο μήνα η τραγουδίστρια Γκουέν Στεφάνι, γέννησε επίσης ένα αγοράκι που ονόμασε Ζούμα, αλλά ζύγιζε "μόλις", 3 κιλά και 800 γραμμάρια, ενώ ο γιός του ηθοποιού Μάθιου Μακ Κόναχι, Λέβι που γεννήθηκε τον Ιούλιο κατετάγη τρίτος στη "λίστα των μεγαλύτερων μωρών" με 3 κιλά και 350 γραμμάρια.

Όσο για τα δημοφιλή δίδυμα της Αντζελίνα Τζολί, έχουμε και λέμε: 2 κιλά και 280 γραμμάρια για τον Νοξ και 2 κιλά και 260 γραμμάρια για την Βιβιέν. Στο άθροισμα βέβαια κερδίζουν, αφού ξεπερνούν τα 4,5 κιλά.

Η Μίνι Ντράιβερ έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία το "Φάντασμα της όπερας" αλλά και στην κινηματογραφική διασκευή του έργου "Ενας ιδανικός σύζυγος" του Όσκαρ Γουάιλντ. Είχε επίσης προταθεί το 1997 από την Ακαδημία βραβείων για την ερμηνεία της στην ταινία "Good Will Hunting".