Η Μπρίτνεϊ ανοίγει τα φετινά MTV

04.09.2008
Ενα δυναμικό "καμ-μπακ" κάνει η Μπρίτνει Σπίαρς, ανοίγοντας την αυλαία της 25ης απονομονής των μουσικών βραβείων MTV, την Κυριακή.

Ενα δυναμικό καμ-μπακ κάνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ανοίγοντας την αυλαία της 25ής απονομής των μουσικών βραβείων MTV την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008.

Αυτό φυσικά χαροποιεί ιδιαίτερα την πόπ τραγουδίστρια που τον τελευταίο χρόνο βρέθηκε στο "μάτι του κυκλώνα" αλλά τώρα προσπαθεί να κερδίζει το χαμένο έδαφος στην προσωπική ζωή και την καριέρα της.

"Το MTV έχει σηματοδοτήσει την καριέρα μου. Πως είναι δυνατόν να μην δώσω το παρόν στην 25η επέτειο του;" δήλωσε η Μπρίτνεϊ όταν ανακοινώθηκε η επιλογή της και φυσικά δεν έκρυψε την χαρά της "Είμαι ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ να ανοίξω το σώου, να χαιρετίσω τους θαυμαστές μου και να βραβευτώ".

Η Μπρίτνεϊ που ποτέ δεν έχει κερδίσει βραβείο για το "καλύτερο μουσικό βίντεο", φέτος είναι προτεινόμενη για το "καλύτερο μουσικό βίντεο της χρονιάς", "καλύτερο ποπ βίντεο» και «καλύτερο γυναικείο μουσικό βίντεο" με το σίνγκλ "Piece of Me".

Υστερα από την σκληρή κριτική που δέχθηκε για την περσινή εμφάνιση της στην ίδια διοργάνωση, η Μπρίτνει δεν θα ανοίξει την βραδιά με σώου. "Αυτό που ετοιμάζει είναι διασκεδαστικό και σίγουρα πρωτότυπο," δήλωσε ο πρόεδρος του καναλιού Βαν Τόφλερ.

"Η Μπρίτνεϊ τα έχει κάνει όλα, χόρεψε αγκαλιά με ένα φίδι, φιλήθηκε στο στόμα με την Μαντόνα και απέδειξε ότι αυτά που συμβαίνουν στο Λας Βέγκας , γίνονται πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο", συμπλήρωσε ο Τόφλερ και τόνισε ότι «ανυπομονώ να την απολαύσω και στην φετινή έναρξη της τελετής".

Μπορεί λοιπόν η 26χρονη ποπ τραγουδίστρια να ετοιμάζεται το βράδυ της Κυριακής, σύντομα όμως θα βρεθεί και πάλι στο δικαστήριο, αφού ο δικαστής του Λος Αντζελες απέρριψε το αίτημα του δικηγόρου της να απαλλαγεί και να μην της αποδοθούν κατηγορίες επειδή οδηγούσε χωρίς νόμιμη άδεια.

Ραντεβού λοιπόν τον Οκτώβριο στο δικαστήριο με την Μπρίτνεϊ. Και μην ξεχνάμε οτι εκκρεμούν ακόμη τόσο η υπόθεση της κηδεμονίας της ίδιας από τον πατέρα της όσο και η υπόθεση επιμέλειας των παιδιών της.