Ο Ορφέας Αυγουστίδης ξεκίνησε τις διακοπές - Η φωτογραφία με τη σύζυγό του και τον γιο τους

10.06.2024
Ο Ορφέας Αυγουστίδης ξεκίνησε τις διακοπές - Η φωτογραφία με τη σύζυγό του και τον γιο τους
Έτοιμοι να πάρουν το πλοίο ο Ορφέας, η Γεωργία και ο Αχιλλέας.

Είτε πρόκειται για ένα σύντομο ταξιδάκι, είτε για διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας, φαίνεται πως ο Ορφέας Αυγουστίδης, η σύζυγός του, Γεωργία Κρασσά και ο γιος τους πήραν ήδη τις... θάλασσες.

Στην τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού βλέπουμε την «τριπλέτα» να κοιτάζει το ηλιοβασίλεμα σε κάποιο λιμάνι, χωρίς σχόλια ή άλλες πληροφορίες και όλοι, ξαφνικά μπήκαμε σε mood διακοπών.

{https://www.instagram.com/p/C8BxRUhoXse/}

Κάτω από την ανάρτηση οι καρδούλες και οι ευχές έφτασαν από παντού ενώ από τους πρώτου΄ς που τη σχολίασαν με την αγάπη τους ήταν η τηλεοπτική σύζυγός του Ορφέα στον Σασμό, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο «αδελφός» Αποστόλης Τότσικας.

4_29.png

O Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2022 και την ίδια μέρα βάφτισαν τον γιο τους, στον οποίο έδωσαν δυο όνοματα, Λεωνίδας Κωνσταντίνος. "Το πρώτο γιατί μας άρεσε πολύ, το δεύτερο του πατέρα μου", είχε εξηγήσει τότε ο μοναχογιός του Ντίνου Αυγουστίδη και της Μαρίας Τζομπανάκη.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε τον γιο του τον Απρίλιο του 2021 και από εκείνη τη στιγμή ο δημοφιλής ηθοποιός έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες του στα social media, πάντα, όμως, πολύ διακριτικά.

{https://www.instagram.com/p/Cv47rR5oYkz/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.06.2024 - 14:20