Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες εικόνες ως Στέλιος Καζαντζίδης και τα σχόλια

24.05.2024
Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες εικόνες ως Στέλιος Καζαντζίδης και τα σχόλια
23 χρόνια μετά τον θάνατο του Στέλιου Καζαντζίδη η ζωή του γίνεται ταινία και τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν.

Η είδηση είναι γνωστή εδώ και λίγο καιρό και ήρθε η ώρα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μίας ταινίας που αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία. Μία ταινία για τη ζωή και το έργο του Στέλιου Καζαντζίδη, του καλλιτέχνη που λατρεύτηκε στα πέρατα του κόσμου θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες φωτογραφίες του στον ρόλο του Καζαντζίδη

Το σενάριο έχει γράψει η Κατερίνα Μπέη, η οποία, μεταξύ άλλων, έχει υπογράψει και το σενάριο της πολυβραβευμένης ταινίας για τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, «Ευτυχία» ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του μέσα από επιτυχίες όπως «Αυτή η νύχτα μένει», «Άντε γεια» και «Πίσω Πόρτα».

Preview

Η ταινία, σε παραγω΄γη της Tanweer Production, θα είναι μεγάλη και κομμένη σε δύο μέρη με το πρώτο να σταματά τη στιγμή που ο θρυλικός τραγουδιστής πηγαίνει στην Αμερική και σε αυτό εκείνος που θα ενσαρκώσει τον Στέλιο Καζαντζίδη είναι ο Χρήστος Μάστορας.

Preview

Σήμερα ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος έχει εκφράσει δημόσια την τιμή που νιώθει γι' αυτή τη δυνατότητα που του δόθηκε, μοιράστηκε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματά του, ξεκινώντας από ένα κολάζ πορτέτων όπου η εμφανισιακή ομοιότητα είναι χαρακτηριστική.

«ΥΠΑΡΧΩ», διαβάζουμε στη λεζάντα και αυτός θα είναι και ο τίτλος της ταινίας, βασισμένος στον τίτλο ίσως της πιο εμβληματικής επιτυχίας του θρυλικού τραγουδιστή ενώ στη συνέχεια παρατείθεται το Δελτίο Τύπου της παραγωγής και η πληροφορία πως η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου.

Preview

«Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μεγαλύτερης ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής της χρονιάς, βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη. H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία. Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία - αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που η φωνή του "μίλησε" στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σε όλο τον Κόσμο. Για όσους τον αγάπησαν και για όσους θέλουν να τον γνωρίσουν», διαβάζουμε και μετράμε αντίστροφα.

{https://www.instagram.com/p/C7WIVEVtqrK/?img_index=1}

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση ήταν πάμπολλα και στα περισσότερα υπογραμμίζεται αφενός η εμφανισιακή ομοιότητα των δύο ανδρών, αφετέρου η συμπάθεια που ο κόσμος τρέφει στο πρόσωπο του Χρήστου Μάστορα.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.05.2024 - 13:10