Celine Dion: Συγκλονιστικά τα πρώτα πλάνα του ντοκιμαντέρ για την υγεία της

23.05.2024
Celine Dion: Συγκλονιστικά τα πρώτα πλάνα του ντοκιμαντέρ για την υγεία της
«Δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω γι' αυτό που μου συνέβη. Τώρα είμαι», λέει αφοπλιστικά η Celine Dion και ανοίγει την καρδιά της.

Στις 25 Ιουνίου αναμένεται να κυκλοφορήσει από το @primevideo το ντοκιμαντέρ με τίτλο I AM: CELINE DION. Πρόκειται για την πρόσφατη δουλειά της 56χρονης σταρ η οποία έρχεται για να προσφέρει μια ωμή και ειλικρινή ματιά στα παρασκήνια της μάχης που δίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια με μια ασθένεια που άλλαξε τη ζωή της.

«Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλίσω. Θα συνεχίσω όμως. Θα συνεχίσω», λέει με δάκρυα στα μάτια η Celine Dion και ο κόσμος όλος κλαίει μαζί της.

Το βίντεο που μοιράστηκε η εμβληματική ερμηνεύτρια η οποία λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2022 αποκάλυψε την ανίατη ασθένεια που τη «χτύπησε» και την ανάγκασε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες της είναι, πραγματικά, συγκλονιστικό.

Θυμίζουμε πως η ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε η Καναδή σούπερ σταρ, λοιπόν, είναι μια σπάνια νευρολογική πάθηση με ασαφή προέλευση που λέγεται Σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου (Stiff Person Syndrome) και μετατρέπει το 1 άτομο στο ένα εκατομμύριο που χτυπά σε «ανθρώπινο άγαλμα». Θεραπεία δεν υπάρχει αλλά μία αγωγή με φάρμακα κατά του άγχους, μυοχαλαρωτικά, αντισπασμωδικά και αναλγητικά, βελτιώνουν τα συμπτώματα. Όπως, φαίνεται, όμως, όχι κάθε φορά.

Με ψηλά το κεφάλι και έχοντας πάντα κοντά της τους τρεις γιους της και την ιατρική ομάδα της, η Dion έρχεται να ανοίξει την καρδιά της μπροστά στην κάμερα.

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου», λέει η Celine και οι εικόνες που εναλλάσσονται στην οθόνη περνούν από όλη τη ζωή της όπως την έχουμε γνωρίσει κι εμείς στα χρόνια που μεσουρανεί στο μουσικό στερέωμα.

Τα πλάνα από τη στιγμή που λυγίζει μπροστά στις δυσκολίες που έχει περάσει λόγω της ασθένειάς της μας «γονατίζουν» κι εμάς όμως το μήνυμα είναι σαφές και φωτεινό. «Δεν το βάζουμε κάτω. Ποτέ και για τίποτα».

{https://www.instagram.com/p/C7UEP5QxUA_/}

Υπομονή μέχρι τις 25 Ιουνίου για να δούμε το ντοκιμαντέρ ολοκληρωμένο.

Πρόσφατα είδαμε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση που έκανε η Celine για τη Vogue, η οποία περιλαμβα΄νει και τόπλες πόζες, ενώ τα λόγια της στη συνέντευξη που παραχώρησε συγκλονίζουν. Στην αρχή για τη διάγνωσή της, για παράδειγμα, κατηγορούσε τον εαυτό της και έψαχνε για απαντήσεις, το «Γιατί»: «Η ζωή δεν σου δίνει απαντήσεις. Απλά πρέπει να τη ζήσεις! Έχω αυτή την ασθένεια για άγνωστο λόγο», απάντησε μόνη.

«Έχω δύο επιλογές. Ή προπονούμαι σαν αθλητής και να δουλεύω πολύ σκληρά ή να το βάλω κάτω να πω πως όλα τελείωσαν, να μείνω σπίτι, να ακούω τα τραγούδια μου, να στέκομαι μπροστά στον καθρέφτη μου και τραγουδάω στον εαυτό μου. Επιλέγω να δουλέψω με όλο μου το σώμα και όλη μου την ψυχή, από την κορυφή μέχρι τα νύχια με μια ιατρική ομάδα. Θέλω να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου. Στόχος μου είναι να δω ξανά τον Πύργο του Άιφελ!».

{https://www.instagram.com/p/C6EWM-ao23D}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.05.2024 - 20:45