Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τραγούδησε το Mon Amour στα ελληνικά - Το άκουσες;

24.05.2024
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τραγούδησε το Mon Amour στα ελληνικά - Το άκουσες;
«Mon Amour» ο Slimane, «Πάλι Εσύ» ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Πώς σου φαίνεται;

Στον απόηχο του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, όπου για την ιστορία κέρδισε το Nemo για την Ελβετία, ένα από τα τραγούδια που έχουν κολλήσει στο κεφάλι μας και σιγοτραγουδούμε διαρκώς είναι, χωρίς αμφιβολία, η συμμετοχή της Γαλλίας.

Mon Amour ερμήνευσε με, πραγματικά, εξαιρετικό τρόπο ο Slimane και έσπασε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο αποτελώντας ένα από τα πιο αγαπημένα acts του διαγωνισμού, ever. Ιδού και μία υπενθύμιση, με την ευκαιρία.

{https://www.youtube.com/watch?v=-XyLecY2JyE&ab_channel=EurovisionSongContest}

Πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μοιράστηκε τη δική του εκδοχή του τραγουδιού στα ελληνικά και τα μηνύματα ήταν στην πλειοψηφία τους θετικά.

«Όλα ξεκίνησαν από ένα στοίχημα, έτσι για την πλάκα και για το γούστο μας. Και προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα για ένα τραγούδι που όλοι μας λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή που το ακούσαμε», εξηγεί στη λεζάντα με την οποια συνόδευσε το πόνημά του ο Κύπριος τραγουδιστής ο οποίος για την ιστορία μετρά τρεις συμμετοχές στον διαγωνισμό (δύο φορές ως σόλο καλλιτέχνης, το 1996 και το 2005 και μία με το συγκρότημα ΟΝΕ (2002), ενώ διεκδίκησε ακόμη μία φορά την ευκαιρία το 2022, όμως χωρίς επιτυχία.

Επιστρέφοντας λοιπόν στο cover του Mon Amour «του φανταστικού Slimane», όπως γράφει ο ίδιος, λίγο πριν περάσει στις ευχαριστίες.

«Ευχαριστώ τον Φίλιππο-Κωνσταντίνο και τον Άλεξ που "άθελά" τους με παρακίνησαν να κάνουμε αυτό το εγχείρημα. Φίλιππε, η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη. Άλεξ Κωνσταντινίδη σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι' αυτό το καταπληκτικό και αυθόρμητο γύρισμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αυτά του εξωτερικού. Η Αναστασία και ο Αναστάσης σου είναι ψυχούλες. Ροδούλα Παπαλαμπριανού, φίλη μου, μέντορα μου, ποιήτρια της καρδιάς μου, χωρίς εσένα και τα υπέροχα λόγια σου δεν θα γινόταν τίποτε. Θωμά σ´ευχαριστώ για τη βοήθεια. Αλέξανδρε Κούρε, σ’ ευχαριστώ για την ενορχήστρωση. Κυριάκο Αστερίου respect για τη μίξη και το mastering. Νίκο Ορφανέ, είσαι το στήριγμα μου πάντα, η αστραπιαία σου γενική επίβλεψη τα έκανε όλα μαγικά!»

Αυτό είναι το «Πάλι Εσύ», λοιπόν. Για δες... Πώς σου φαίνεται;

{https://www.instagram.com/p/C7PfGzjMpnX/}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.05.2024 - 13:51