Έλλη Στάη: Εκθαμβωτική στα 70 της χρόνια περιμένει το τρίτο εγγόνι και μιλά για την ομορφιά

19.04.2024
Έλλη Στάη: Εκθαμβωτική στα 70 της χρόνια περιμένει το τρίτο εγγόνι και μιλά για την ομορφιά
Καλεσμένη στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν το βράδυ της Πέμπτης 18/4 η Έλλη Στάη και εντυπωσίασε τόσο με την εμφάνισή της όσο με αυτά που είπε - όπως πάντα, και για τις δύο περιπτώσεις.

H εκπομπή «Πρωταγωνιστές» ήταν αφιερωμένη στην ομορφιά αυτή τη φορά και μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων του Σταύρου Θεοδωράκη και η Έλλη Στάη η οποία δήλωσεπως δεν ακολουθεί κάποιο σχέδιο για να παραμείνει όμορφη ενώ παραδέχτηκε πως κάθε χρόνο αποδέχεσαι κάποιες φθορές. «Τις βλέπεις και τις αποδέχεσαι», είπε συγκεκριμένα η σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας ενώ υπήρξε κάθετη ως προς το τι αξίζει περισσότερο για εκείνη.

«Αν με ρωτήσεις αν με πειράζει πιο πολύ να χάσω ένα κομμάτι από το μυαλό μου ή να χάσω ρυτίδες, θα σου πω φέρε ζάρες, ρυτίδες και άσε το μυαλό μου ανέπαφο», δήλωσε με το γνωστό της πάθος η Έλλη Στάη.

Η Έλλη Στάη για το Me Too και το πρόσωπο που δεν αποκάλυψε ποτέ

Στο μυαλό μάλιστα στάθηκε λίγο παραπάνω η Έλλη Στάη υπογραμμίζοντας πως ανεγκέφαλη ομορφιά δεν υπάρχει. «Η ομορφιά και η νεότητα δεν σημαίνουν πως θα σου ανοίξουν ντε και καλά τις πόρτες. Και η ομορφιά δεν εννοείς μόνο την όψη, αλλά όλο αυτό που κουβαλάει μια όμορφη γυναίκα. Και αν δε κουβαλάει εγκέφαλο και ψυχή δεν είναι ποτέ όμορφη. Ανεγκέφαλη ομορφιά δεν υπάρχει».

Στο πλαίσιο της συζήτησης με τον Σταύρο Θεοδωράκη η Έλλη Στάη δήλωσε πως στην καριέρα της ήταν σκληρή και σοβαρή για να μην στέκεται ο κόσμος, απλά, στην ομορφιά της ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της.

«Είμαι 70. Και το λέω αφού είναι γραμμένο παντού». Η ίδια μάλιστα διατηρεί τη σιλουέτα της μέσα από αερόβια άσκηση και τζόκινγκ στην ύπαιθρο ιδανικά. Όσο για τη διατροφή της; Η ίδια τόνισε πως δεν τρέφεται με μαρούλια. «Δεν μου αρέσουν τα μαρούλια. Απλά είμαι ολιγόφαγη. Το στομάχι μου δέχεται μια συγκεκριμένη ποσότητα τροφής».

Έλλη Στάη: Το συγκινητικό "αντίο" στον Δημήτρη Κατσίμη, πατέρα του μοναχογιού της

Τέλος, η Έλλη Στάη αποκάλυψε με μεγάλη συγκίνηση πως θα γίνει γιαγιά για τρίτη φορά. «Έχω δύο εγγόνια και αναμένω και τρίτο. Τρελαίνομαι από χαρά όταν με φωνάζουν γιαγιά! Έχω ζωντανή σχέση με τη ζωή. Αισθάνομαι 25 χρόνων».

Τον θαυμασμό της για την Έλλη Στάη δεν έκρυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία σχολίασε τα όσα είπε η δημοσιογράφος στο Happy Day της Παρασκευής.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.04.2024 - 13:01