Λένα Παπαληγούρα - Ιωάννα Παππά: Οι δυο συννυφάδες μιλούν για τη σχέση τους και για τους άντρες τους που είναι αδέλφια

18.04.2024
Λένα Παπαληγούρα - Ιωάννα Παππά: Οι δυο συννυφάδες μιλούν για τη σχέση τους και για τους άντρες τους που είναι αδέλφια
Photo: NDP Photo Agency
Οι δύο ηθοποιοί μετρούν 12 χρόνια φιλίας και σήμερα πια είναι οικογένεια σε διάφορα επίπεδα αλλά και στο πιο συμβατικό καθώς έχουν παντρευτεί δυο αδέλφια.

Η Λένα Παπαληγούρα και η Ιωάννα Παππά έδωσαν μία κοινή συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και μίλησαν, φυσικά και για την προσωπική τους σχέση που είναι πολύ πιο στενή από όσο μπορεί να γνωρίζει ο πολύς κόσμος.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση, η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε πως παρακολουθούσε μετά μανίας τη σειρά «Κλείσε τα μάτια» όπου πρωταγωνιστούσε η Ιωάννα Παππά, τόσο πολύ μάλιστα, που έφευγε από τη σχολή τρέχοντας να προλάβει το μετρό για να τη δει, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η Ιωάννα Παππά από την άλλη είπε πως θαυμάζει την υπομονή της Λένας, και στα τόσα χρόνια φιλίας τους δεν έχουν παρεξηγηθεί ποτέ.

Ιωάννα Παππά: "Μετά τα σαράντα πώς τολμάς να κάνεις παιδί;"

Η σχέση τους ξεκίνησε από τη συνεργασία τους στις «Τρεις αδερφές» και «έδεσε» με τις περιοδείες όπου έμεναν μαζί. «Λίγο καιρό μετά μου γνώρισε και τον τωρινό μου σύζυγο», είπε η Λένα Παπαληγούρα, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το τι συζητάνε μεταξύ τους, παραδέχτηκαν ότι μιλου΄ν και για τους συζύγους τους [που είναι αδέλφια].

Βέβαια συζητούν κοριτσίστικα θέματα, για μόδα, πηγαίνουν για ψώνια μαζί αλλά πιο πολύ συζητούν για τα παιδιά και πηγαίνουν για να ψωνίσουν παιδικά ρούχα.

0_18.jpg

«Συζητάμε προβληματισμούς μας για τα παιδιά, τα θέματα ανατροφής, χαρακτήρα, μας απασχολεί η εποχή που μεγαλώνουν» είπε η Ιωάννα Παππά, τονίζοντας πως έχει δει στη Λένα μεγάλη αλλαγή από τότε που γέννησε. «Την είδα να πατά γερά στα πόδια της και βρήκε τον εαυτό της», είπε χαρακτηριστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.04.2024 - 18:05