Ιωάννα Παππά: "Μετά τα σαράντα πώς τολμάς να κάνεις παιδί;"

15.06.2021
Ιωάννα Παππά: "Μετά τα σαράντα πώς τολμάς να κάνεις παιδί;"
Όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά

Η Ιωάννα Παππά, η οποία φέτος έκανε δυναμική επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα με τη σειρά "Έξαψη" στο MEGA, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή "After Dark", και μίλησε τόσο για τη γνωριμία με το σύντροφό της, Κωνσταντίνο Πάντο και την απόφασή τους να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης όσο και για το πώς βίωσε τη μητρότητα μετά τα σαράντα και τα σχόλια που δέχθηκε λόγω αυτού.

Παντρεύτηκε κρυφά η Παναγιώτα Βλαντή

"Γνωριστήκαμε στην Ελαφόνησο σε αυτή τη φοβερή παραλία. Γίναμε παρέα, ήμασταν φίλοι από το 2004. Κάπου χαθήκαμε, κάπου ξαναβρισκόμασταν. Τα έφερε έτσι η ζωή και ξαναβρεθήκαμε. Επειδή ήμασταν φίλοι, υπήρξε ένα διάστημα προσαρμογής σε μια νέα κατάσταση" είπε αρχικά η ηθοποιός.

"Είμαστε με σύμφωνο συμβίωσης. Ισχύουν σχεδόν όλα όσα ισχύουν σε ένα γάμο. Ο στόχος μας όταν το αποφασίσαμε ήταν να κάνουμε ένα παιδί, αυτό ήταν το σημαντικό. Δεν υπήρχε η επιθυμία του γάμου, από κανέναν απ’ τους δυο μας. Δεν έχω αποκλείσει το γάμο. Περισσότερο για τη γιορτή και για να έχω αναμνήσεις", είπε συμπληρώνοντας.

Μυστικός γάμος και για την Ευγενία Δημητροπούλου

Σχετικά με τα στερεότυπα της κοινωνίας και τα σχόλια στα social media, η Ιωάννα Παππά είπε πως έλαβε ένα σχόλιο που έλεγε: "'Μετά τα σαράντα πώς τολμάς να κάνεις παιδί;' Μάλιστα το είδα τυχαία, όταν ανακάλυψα κάποια μηνύματα που δεν είχα δει ποτέ. Έπαθα σοκ. Η πρώτη μου αντίδραση όταν κάτι με κάνει να νιώθω άσχημα είναι να το σβήνω. Αλλά γενικότερα, τα σχόλια είναι πολύ θετικά και όμορφα. Ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί και σε σχέση με τη γυναίκα που έχει ξεπεράσει τη στάση ζωής που είχε τον προηγούμενο καιρό και πλέον διεκδικεί τα αυτονόητα".

Δες παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξη: