Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο λόγος που την έδιωξαν από την Εβδομάδα Μόδας

15.06.2021
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο λόγος που την έδιωξαν από την Εβδομάδα Μόδας
Όσα αποκάλυψε το μοντέλο και παρουσιάστρια

Εκτός από παρουσιάστρια της εκπομπής "Pop Up", η Ηλιάννα Παπαγεωργίου είναι και ένα επιτυχημένο μοντέλο, με καριέρα και επιτυχίες και στο εξωτερικό. Με αφορμή την πρόσφατη εγκυμοσύνη της Gigi Hadid, η ίδια ανακάλεσε μια προσωπική της εμπειρία από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, την οποία μοιράστηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Λαζόπουλος για Φουρθιώτη: «Είπε κάτι που δεν ίσχυε στην μητέρα μου για να την πείσει να του δώσει συνέντευξη»

Όπως εξήγησε η ίδια, εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο δεξί της πόδι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει καλά, και ενημερώθηκε από τη διοργάνωση της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο ότι δεν θα περπατήσει, μένοντας για δεύτερη χρονιά εκτός "για τιμωρία", όπως χαρακτηριστικά είπε.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ράγισε καρδιές με την πρώτη του ανάρτηση μετά τον συγκλονιστικό τελικό του Roland Garros [video]

"Δεν ξέραμε ότι η Hadid είναι έγκυος αλλά ξέραμε ότι αν αρρωστήσεις και δεν πας σε fashion week δεν θα χτυπήσει ξανά το τηλέφωνό σου. Μου είχε τύχει να είμαι στο Μιλάνο που πηγαίνεις κατά βάση γι αυτό, έσπασαν οι μυς στο δεξί μου πόδι, πίσω από το γόνατό μου και ήμουν κουτσή. Το έπαθα από την ταλαιπωρία και τα χιόνια και τις γαλότσες που ήταν πολύ βαριές για τα πόδια μου. Πήγα στο νοσοκομείο, μου έδωσαν κάτι κρέμες και πήγα κουτσαίνοντας στην Blue Marine για να κάνω το σόου. Με έδιωξαν, έπρεπε να κάτσω στο κρεβάτι ενάμιση μήνα. Έχασα το fashion week και την επόμενη σεζόν για τιμωρία" εξήγησε η Παπαγεωργίου.