Λαζόπουλος για Φουρθιώτη: «Είπε κάτι που δεν ίσχυε στην μητέρα μου για να την πείσει να του δώσει συνέντευξη» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:53
14/6/2021

Λαζόπουλος για Φουρθιώτη: «Είπε κάτι που δεν ίσχυε στην μητέρα μου για να την πείσει να του δώσει συνέντευξη»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

"Όταν παραβιάζεις το σπίτι μου, μπορώ να τρελαθώ. Όταν μου το είπε, άρχισα να της φωνάζω, της έλεγα "μα σου έχω πει να μη μιλάς" ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τη Σόνια Καζόνι παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για τον Μένιο Φουρθιώτη και την συνέντευξη που του είχε δώσει η μητέρα του.

Η μητέρα σου είχε δώσει συνέντευξη στον Μένιο Φουρθιώτη, η οποία δεν προβλήθηκε όταν γυρίστηκε αλλά πολύ αργότερα, μετά τον θάνατό της. Κάνεις μια αναφορά στο βιβλίο για αυτό το περιστατικό.

«Είχε έρθει στο σπίτι μας στην Λάρισα. Της είχες πει κάτι που δεν ίσχυε για να την πείσει να του μιλήσει. Η μητέρα μου δεν είπε κάτι κακό, αλλά δεν μου άρεσε που μπήκε κάποιος στο σπίτι μας χωρίς να πει γιατί είναι εκεί και ποιος είναι ο σκοπός του. Όταν παραβιάζεις το σπίτι μου, μπορώ να τρελαθώ. Όταν μου το είπε, άρχισα να της φωνάζω, της έλεγα «μα σου έχω πει να μη μιλάς.

Τότε ο Φουρθιώτης συνεργαζόταν με μία εκπομπή του ΑΝΤ1, έτσι τηλεφώνησα στον Γιάννη Λάτσιο και τον παρακάλεσα να μην παίξει η συνέντευξη, κάτι που σεβάστηκε. Κράτησε λοιπόν την συνέντευξη ο Φουρθιώτης και την έπαιξε όταν πέθανε η μητέρα μου σε άλλο κανάλι όπου είχε τότε εκπομπή.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ