Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο "Μελέτης" κάνει διακοπές με τη σύντροφό του - Οι αναρτήσεις που αποκάλυψαν μια σχέση που μετρά έναν χρόνο πια

15.06.2021
Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο "Μελέτης" κάνει διακοπές με τη σύντροφό του - Οι αναρτήσεις που αποκάλυψαν μια σχέση που μετρά έναν χρόνο πια
Στη Νάξο και τώρα στην Αστυπάλαια. Το ζευγάρι που συνεργάζεται στις "Άγριες Μέλισσες" απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με πολύ διακριτικό τρόπο, αλλά να που τους "τσακώσαμε".

Αμέσως μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", σχεδόν όλοι οι συντελεστές έφυγαν για διακοπές και ξεκούραση. Στόχος τους να "γεμίσουν μπαταρίες" και να επανέλθουν για τον επόμενο κύκλο από Σεπτέμβρη.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης - ή "Μελέτης", αν προτιμάς- ξεκίνησε την "περιοδεία" του στα νησιά από τη Νάξο, από όπου και μοιράστηκε αρκετές στιγμές στα stories αλλά και στο timeline του.

Στη Νάξο, τελείως συμπτωματικά (!) βρέθηκε και η Άσπα Κωνσταντοπούλου, η γυναίκα που κρύβεται πίσω από όλες τις απίθανες "μεταμορφώσεις" των ηρώων στις "Άγριες Μέλισσες". Μάλλον, όμως καθόλου συμπτωματικά, αφού ο ηθοποιός και η make up artist της σειράς είναι ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι, όμως κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ, όπως φαίνεται.

Μετά τη Νάξο, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Αστυπάλαια, από όπου κατάγεται η Άσπα, όπως διαβάζουμε στο ekriti.gr και όπου είχαν βρεθεί και πέρυσί για τις διακοπές τους.

Από εκεί μοιράστηκαν μερικές εικόνες, που τελικά, πρόδωσαν το μυστικό τους.

Ιδού τα stories του Γιώργου

Και ιδού της Άσπας:

Ευχόμαστε να περάσουν τέλεια και, έτσι, για την ιστορία, μοιραζόμαστε και μια φωτογραφία της όμορφης make up artist που έκλεψε την καρδιά του "σκληρού Μελέτη" μέχρι να δούμε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στα social media.