5 celebrities εξηγούν δημόσια γιατί αποφάσισαν να μην κάνουν παιδιά

16.06.2021
5 celebrities εξηγούν δημόσια γιατί αποφάσισαν να μην κάνουν παιδιά
Η απόφαση για το αν θα κάνεις ή όχι παιδιά είναι πολύ προσωπική. Ένα θέμα, μάλιστα που επανέρχεται στο προσκήνιιο πολύ συχνά με διάφορες αφορμές. Όμως αν είσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας όπως συμβαίνει με τις γυναίκες celebrities, υπάρχει το ενδεχόμενο να ερωτηθείς ξανά και ξανά (και άκομψα πολλές φορές) για το αν σκοπεύεις να γίνεις μητέρα ή για το γιατί δεν έκανες παιδιά. Και οι παρακάτω διάσημες γυναίκες χρησιμοποίησαν την αναγνωρισιμότητά τους για να μιλήσουν ανοιχτά για το γιατί επέλεξαν να μην κάνουν παιδιά. Εμείς θαυμάζουμε αυτές τις γυναίκες και την ειλικρίνειά τους για τον τρόπο στήριξης της επιλογής τους.

Jennifer Aniston

Η σταρ των Friends έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στην οποία εξέφρασε τις σκέψεις της για το γεγονός ότι δεν έχει παιδί. «Δεν χρειάζεται να είμαστε παντρεμένες ή μητέρες για να είμαστε πλήρεις. Είμαστε πλήρεις με ή χωρίς σύντροφο, με ή χωρίς παιδί », έγραψε. «Ναι, κάποια μέρα μπορεί να γίνω μητέρα. Αλλά δεν επιδιώκω τη μητρότητα επειδή νιώθω ατελής με κάποιο τρόπο», πρόσθεσε.

Miley Cyrus

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν αισθάνεται ότι πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες κάποιου άλλου. «Yποτίθεται ότι πρέπει να διατηρήσουμε τον πληθυσμό του πλανήτη. Αν δεν θέλεις παιδιά, οι άνθρωποι σε λυπούνται », είπε. Η Cyrus αποκαλύπτει ότι νοιάζεται για το περιβάλλον και η επιλογή της να μην έχει παιδιά βασίζεται εν μέρει σε αυτό: «Μέχρι να νιώσω ότι το παιδί μου θα μπορεί να ζήσει σε μια γη με ψάρια στο νερό, δεν φέρνω στη ζωή κάποιο άλλο άτομο».

Με την ευκαιρία, θυμήσου εδώ το δημόσιο παραλλήρημα της Miley
μετά το διαζύγιό της από τον Liam Hemsworth.

Sarah Paulson

Η σταρ του Ratched πιστεύει ότι θα ήταν δύσκολο να αφιερώσει το χρόνο της στην υποκριτική και στη μητρότητα. «Δεν θέλω να διαλυθώ», λέει η Paulson. «Δεν θέλω να κοιτάξω το παιδί μου και να πω, “Είσαι το πιο εξαιρετικό πράγμα που μου συνέβη ποτέ, αλλά υπάρχει και μια προαναγγελία θανάτου”. Ήταν δύσκολο για τη μητέρα μου να είναι παντού, να έρχεται στο σχολείο, να δουλεύει για να ζήσουμε». Αν και η ηθοποιός δεν ήθελε ποτέ να έχει δικά της παιδιά, σκέφτεται τους χαρακτήρες που παίζει στην οθόνη ως παιδιά της.

Helen Mirren

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός λέει ότι ποτέ δεν πίστευε ότι η μητρότητα ήταν το πεπρωμένο της. «Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη για ένα παιδί και δεν ένιωσα ποτέ την απώλεια αυτού. Πάντα έβαζα τη δουλειά μου πριν από οτιδήποτε άλλο», είπε. Ωστόσο, παραδέχεται ότι μια συγκεκριμένη ταινία την έκανε να αμφιβάλλει κάπως για την απόφασή της: «Όταν παρακολούθησα την ταινία, Parenthood, πλάνταξα στο κλάμα για περίπου 20 λεπτά. Έψαχνα για την απώλεια [της πιθανότητας στην μητρότητα] και για το γεγονός ότι δεν το βίωσα ποτέ».

Dolly Parton

Αν και η θρυλική τραγουδίστρια παντρεύτηκε μικρή, δεν πίστευε ποτέ ότι προοριζόταν για μητέρα. Αγαπά όμως τα παιδιά των αδερφών της σαν να είναι δικά της. «Σκέφτομαι συχνά ότι απλώς δεν έπρεπε να έχω παιδιά, ώστε τα παιδιά όλων να μπορούν να είναι δικά μου», λέει. Η Parton παραδέχεται ότι ήταν πάντα εύκολο για αυτήν να συνδεθεί με παιδιά: «Είμαι σαν ένας χαρακτήρας καρτούν- η φωνή μου μοιάζει με μικρού παιδιού και είμαι ένα συναρπαστικό μικρό άτομο σαν κι αυτά! Nιώθω πολύ παιδί με αυτόν τον τρόπο».