Ηρακλής Τσουζίνοφ: Ο νικητής του GNTM παραδέχεται δημόσια τη σχέση του με τη Μαρινέλα Ζύλα

16.06.2021
Ηρακλής Τσουζίνοφ: Ο νικητής του GNTM παραδέχεται δημόσια τη σχέση του με τη Μαρινέλα Ζύλα
Τα δύο μοντέλα που γνωρίστηκαν στο reality του Star φέτος είναι ζευγάρι και επίσημα πια, μετά την επιβεβαίωση που ήρθε δια στόματος του νικητού του παιχνιδιού.

Οι φήμες κυκλοφορούσαν πολύ καιρό αλλά εκείνοι δεν τις σχολίαζαν. Ο φακός, βέβαια είχε απαθανατίσει τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και τη Μαρινέλα Ζύλα, βέβαια, αρκετές φορές μαζί -και σε τρυφερές στιγμές, μάλιστα- όπως και οι δυο απέφευγαν να επιβεβαιώσουν τη σχέση -ούτε και να τη διαψεύσουν, όμως!

Τώρα, ήρθε η στιγμή να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Ο νικητής του φετινού GNTM εμφανίστηκε σήμερα στο πρωινό του Star "Στη φωλιά των Κου Κου" και παραδέχτηκε τη σχέση του με τη Μαρινέλα δημοσίως. "Ναι, είμαστε μαζί και δεν κρυβόμαστε. Κάνουμε πια ότι θέλουμε να κάνουμε χωρίς να σκεφτόμαστε αν κάποιος μας δει ή μας φωτογραφήσει. YOLO", είπε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής, ενώ ξεκαθάρισε ότι η σχέση τους ξεκίνησε μετά το παιχνίδι.

Κατά τα άλλα, ο Ηρακλής αποκάλυψε ότι είναι έτοιμος να ταξιδέψει στο Παρίσι την ερχόμενη εβδομάδα καθως το πρακτορείο Elite Models με το οποίο έχει συμβόλαιο μετά τη νίκη στο παιχνίδι θέλει να τον γνωρίσει από κοντά προκειμένου να του εξασφαλίσει τις δουλειές που του ταιριάζουν.

Ο δρόμος ξεκινά για το νεαρό μοντέλο και ο ίδιος δηλώνει ανυπόμονος, αν και, όπως είπε, χαριτολογώντας, μόνο και μόνο το ότι θα μπει στο αεροπλάνο ύστερα από τόσο καιρό, του αρκεί.

Επιστρέφοντας στα προσωπικά του, ιδού ακόμη μία φωτογραφία του με τη Μαρινέλα από βόλτα στη Γλυφάδα μέχρι να δούμε την πρώτη επίσημη κοινή ανάρτηση στα social media. Μαζί τους, ο Αιμιλιάνο Μάρκου.