Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Στην πρώτη φωτογραφία του μετά το έμφραγμα ποζάρει αγκαλιά με την... Μπουκιά

11.04.2024
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Στην πρώτη φωτογραφία του μετά το έμφραγμα ποζάρει αγκαλιά με την... Μπουκιά
Σιδερένιος και στο σπίτι του ο δημοφιλής ηθοποιός μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του.

Η είδηση ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα γέμισε αγωνία τους θαυμαστές και φίλους του πριν από μερικές εβδομάδες, όμως όπως ενημέρωναν τόσο η Δανάη Μπάρκα όσο και η Βίκυ Σταυροπούλου, τα άμεσα μέλη της οικογένειάς του, δηλαδή, όλα έγιναν όπως έπρεπε και να που ο ηθοποιός βγήκε από το νοσοκομείο, συνεχίζει την ανάρρωση στο σπίτι του και μάλιστα έκανε και την πρώτη ανάρτηση.

Σε αυτή την ανάρτηση τον βλέπουμε, στο σαλόνι του σπιτιού του αγκαλιά με την Μπουκιά, στο σκυλάκι της Δανάης, η οποία τραβά και τη φωτογραφία όπως ενημερώνει ο ίδιος και μάλιστα αποκαλώντας την τρυφερά «η Δανάη μου».

«Τα δύσκολα πέρασαν…οι ευχές η αγάπη σας κι οι αγκαλιες σας με περιβάλουν από την πρώτη στιγμή! Αγκαλιά με την Μπουκιά σας στέλνω όλη μου την αγάπη κι όλα μου τα ευχαριστω μέσα απ την καρδιά μου!», γράφει στη λεζάντα ο ηθοποιός και κάτω από την ανάρτηση η ευχές και η αγάπη πλημμύρισαν τα σχόλια.

{https://www.instagram.com/p/C5lHgCnsjVZ/}

Μεταξύ εκείνων που ευχήθηκαν στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη η Μαρία Καβογιάννη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Άντζελα Γκερέκου, η Χριστίνα Πολίτη, η Άννα Βλαβιανού, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Γιούλικα Σκαφιδά και η Μαρία Μπεκατώρου.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει σχολιάσει και η Δανάη Μπάρκα η οποία συνόδευσε τα λόγια της με ένα πολύ ξεχωριστό hashtag με πολύ νόημα. #father γράφεη η παρουσιάστρια και τα λέει όλα!

1_180.png

5_55.png

2_27.png

Τελευταία τροποποίηση στις 11.04.2024 - 12:15