Δανάη Μπάρκα: Η έμμεση απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου και τα σχόλια της μητέρας της και της Δέσποινας Βανδή

07.04.2024
Δανάη Μπάρκα: Η έμμεση απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου και τα σχόλια της μητέρας της και της Δέσποινας Βανδή
Μία ανάρτηση γεμάτη νόημα από τη Δανάη Μπάρκα.

Μία από τις κόντρες που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη τελευταία είναι αυτή που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Δανάη Μπάρκα η οποία φαίνεται πως έχει συνάψει σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο οποίος υπήρξε σύντροφος της παρουσιάστριας του Alpha.

Την περασμένη Πέμπτη μάλιστα η Κατερίνα Καινου΄ργιου μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το θέμα φιλοξενούμενη ούσα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, χαρακτηρίζοντας την όλη στάση της Δανάης Μπάρκα «ανήθικη», δεδομένης της (σχεδόν) φιλικής σχέσης που είχαν μεταξύ τους οι δυο γυναίκες.

«Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια πολύ βασική αρχή. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή σχέση φίλης σου, ακόμη κι αν δεν είναι η κολλητή σου φίλη, δεν τον αγγίζεις. Απαγορευτικό, δεν έχεις καμία εμπλοκή μαζί του. Έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου, αγαπάω και σέβομαι τις γυναίκες. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Μπορεί να έχει μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο, δεν το κατακρίνω», είπε μεταξύ άλλων η Καινούργιου και ήταν το σημείο για το οποίο δέχτηκε αρνητικά σχόλια καθώς θεωρήθηκε (και μάλλον δικαίως) αιχμή προς τη μητέρα της Δανάης, Βίκυ Σταυροπούλου.

Η ίδια η Δανάη Μπάρκα δεν αναφέρθηκε ευθέως στο γεγονός όμως μία ανάρτηση από το Λονδίνο όπου περνά το Σαββατοκύριακο ήταν σαφής (αν και έμμεση) τοποθέτηση στήριξη προς τη μητέρα της, τη σχέση τους και τον τρόπο με τον οποίο εκείνη τη μεγάλωσε.

Την έκθεση της Yoko Ono βρέθηκε η παρουσιάστρια και συγκεκριμένα σε ένα δωμάτιο όπου, όπως εξήγησε, σου ζητε΄ται να γράψεςι κα΄τι για τη μαμά σου.

«Μαμά,τι ωραία λέξη. Μαμά μου,ποσό χαίρομαι που είσαι εσύ μαμά μου. Που χρησιμοποιώ αυτή την λέξη για να αποκαλώ έτσι εσένα.
Εσένα που είσαι ένα φώς για όλους και που η αγκαλιά σου είναι γιατρικό για γνωστούς κι αγνώστους. Εσένα,μαμά μου,που με έμαθες να παλεύω,να δίνω με όλη μου την ψυχή,να γεύομαι κάθε μέρα της ζωής μου,να είμαι ειλικρινής,να αγαπάω τους ανθρώπους μου,να φροντίζω ,να γελάω δυνατά,να μην σταματάω σε κάθε σκυλί που γαβγίζει να πετάξω πέτρες γιατί θα χάσω το μονοπάτι για τον στόχο μου,να κλαίω στα δύσκολαγια να ξεσπάω,να αγκαλιάζω σφιχτά εκείνους που με αγαπούν,να βλέπω τα λάθη μου, να θυμάμαι με τι τρόπο μεγάλωσα,να κάνω τρέλες και να γελάω δυνατά,να μην ξεχνάω την βάση μου, να σέβομαι, να μην πατάω επι πτωμάτων για να καταφέρω αυτά που ονειρεύομαι, να μην λέω ψέματα για να δημιουργώ διαφορετικές εικόνες..εσύ,που μια ζωή έβαζες σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου για να μου παρέχεις ό,τι ονειρευόσουν.Μαμά μου,σ’ ευχαριστώ που είσαι εσυ», διαβάζουμε μεταξύ άλλων στη μακροσκελή ανάρτηση και ναι, κάπως λαμβάνουμε ένα μήνυμα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

«Είχα καιρό να στο πω δημόσια,αλλά βρήκα σήμερα μια ωραία αφορμή σ’αυτη την έκθεση. Μακάρι να μπορούσα να γεμίσω τον τοιχο με «σαγαπώ» για σένα. Εύχομαι να σου μοιάσω αν γίνω ποτέ κι εγώ μαμά», διαβάζουμε λίγο πιο κάτω.

{https://www.instagram.com/p/C5bEaSlMZWF/?img_index=1}

Μεταξύ των αμέτρητων σχολίων που ακολούθησαν ξεχωρίζουμε, φυσικά, αυτό της Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία είχε ήδη κα΄νει repost την ανάρτηση της κόρης της με το σχόλιο «Proud of you.

«Κοριτσάκι μου, σε έναν κόσμο, που οι περισσότεροι μετρούν χρήματα, likes, νούμερα, clicks, εγώ μετράω δάκρυα χαράς και ευγνωμοσύνης που έγινες ένα αληθινά καλόκαρδο πλάσμα και μου αποδεικνύεις όχι μόνο με μηνύματα αλλά και χειροπιαστά την αγάπη σου!!!» έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Την ανάρτηση σχολίασε και η Δέσποινα Βανδή η οποία είναι στενή φίλη της ηθοποιού: «Κορίτσι μου!!! Έχεις μια υπέροχη γυναίκα για μανα που θα ήθελα να είναι δική μου μάνα αλλα δυστυχώς είναι συμμαθήτρια μου!».

1_177.png

Τελευταία τροποποίηση στις 07.04.2024 - 15:39