Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση λατρεύει (και) τον Άγιο Βαλεντίνο και εξηγεί γιατί

14.02.2024
Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση λατρεύει (και) τον Άγιο Βαλεντίνο και εξηγεί γιατί
«Είμαι ο άνθρωπος που θα αρπάζει πάντα κάθε ευκαιρία να γιορτάζει τα όμορφα του κόσμου μας», λέει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και βροντοφωνάζει τις αγάπες της.

Είτε γιορτάζεις σήμερα είτε όχι όλο και ένα «Χρόνια Πολλά» θα πεις και θα γεμίσει το μάτι σου... κόκκινο!

Άγιος Βαλεντίνος: 3 λόγοι για να γιορτάσεις τον έρωτα και 3 για να μην το κάνεις

Γεμίζουν σιγά σιγά και τα social media με καρδούλες και ευχές όμως μία ανάρτηση έχει ήδη ξεχωρίσει γιατί βάζει το όλο ζήτημα σε άλλες διαστάσεις.

Η ανάρτηση έρχεται από την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, η οποία είναι ξεκάθαρα υπέρ της γιορτής του έρωτα και εξηγεί το γιατί με πολύ πάθος, όπως κάνει για τα πάντα με τα οποία ασχολείται.

«"Εμπορικό", "γραφικό"… "περιττό"; Όποια και να είναι η κοινή γνώμη, η σημερινή ημέρα δεν παύει να είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την αγάπη και να θυμηθούμε όλους τους ανθρώπους που ομορφαίνουν την ζωή μας», λέι η Εριέττα εξηγώντας πως η ίδια λατρεύει την εικόνα των στολισμένων μαγαζιών, την μοναδική μυρωδιά των κόκκινων τριαντάφυλλων και των χαμόγελων που είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων των ερωτευμένων κάθε ηλικίας σήμερα!

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η ανάρτηση - καταπέλτης με αφορμή ένα περιστατικό που έφερε σε δύσκολη θέση τη δεύτερη μητέρα της

Preview

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μιλά για τους δύο Νίκους που της έκλεψαν την καρδιά και δεν την έχουν φέρει πίσω

«Είμαι ο άνθρωπος που θα αρπάζει πάντα κάθε ευκαιρία να γιορτάζει τα όμορφα του κόσμου μας. Μπορεί να αγαπάω κάθε μέρα, αλλά στις 14 Φλεβάρη κάθε χρόνου φοράω τα κόκκινά μου, αγοράζω τα δωράκια μου και γουστάρω λίγο περισσότερο. Εάν κάτι αξίζει εξ’άλλου μια μέρα αφιερωμένη σε αυτό, είναι η ΑΓΑΠΗ - το συναίσθημα αλλά και η πράξη που δίνει νόημα στην ύπαρξή μας», συνεχίζει, κλείνοντας με μια ευχή «Χρόνια Πολλά σε όλους σας λοιπόν γιατί όλοι κάποιον αγαπάτε και από κάποιον αγαπιέστε».

Preview

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αναρωτιέται αν είναι εγωιστικό να κάνουμε παιδιά τη σήμερον ημέρα και απαντά η ίδια στον εαυτό της

Στις φωτογραφίες, φυσικά, ο σύζυγός της, Βύρωνας Βασιλειάδης και ο γιος τους Νίκος.

Preview

{https://www.instagram.com/p/C3UlQNooycf/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.02.2024 - 12:13