Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Οι απίθανες φωτογραφίες που μοιράστηκε για την τρυφερή επέτειο

26.01.2024
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Οι απίθανες φωτογραφίες που μοιράστηκε για την τρυφερή επέτειο
6 χρόνια συμπληρώνουν μαζί η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και ο σύζυγός της, Βύρωνας Βασιλειάδης και εκείνη μοιράστηκε μερικε΄ς γλυκύτατες κοινές τους φωτογραφίες.

Ένα από τα πιο αγαπημένα και πιο χαμηλών τόνων ζευγάρια είναι, χωρίς αμφιβολία η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2020 όμως η σχέση τους μετρούσε ήδη δυο χρόνια.

Φέτος, στην έκτη τους επέτειο, η Εριέττα έφτιαξε ένα κολλάζ με 7 πολύ όμορφες φωτογραφίες τους και το μοιράστηκε μέσω stories με την ημερομηνία της «αρχής» και ένα «6 χρόνια» πλάι σε μια καρδου΄λα για λεζάντα.

Σε αυτές τις φωτογραφίες ξεχωρίζουμε τρυφερές στιγμές του ζεύγους από τον γάμο τους, με ένα υπερηχογράφημα του γιου τους και μετά, με τον ίδιο τον γιο τους, Νίκο, ο οποίος ήρθε και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους!

733c2c9c-a7c9-4198-8d71-759281d3288a_2.jpg

Η Εριέττα έχει μιλήσει επανειλημμένα και δημόσια με λατρεία για τον σύζυγό της ενώ σίγουρα ξεχωρίζουμε την ανάρτηση που είχε κάνει πέρσι για την 5η τους επέτειο και μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση είχε παραδεχτεί πως «Όσες ευκαιρίες και να είχα να ξαναζήσω την ζωή μου, θα επέλεγα αυτόν. Αυτόν και μόνο αυτόν, ξανά και ξανά»

{https://www.instagram.com/p/Cn6S1PYI2V4/}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.01.2024 - 18:29