Ελένη Ερήμου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την όχι και τόσο κοινωνική ηθοποιό

27.01.2024
Ελένη Ερήμου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την όχι και τόσο κοινωνική ηθοποιό
Photos: NDP Photo Agency
Υπήρξε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου και στα 79 της χρόνια, η Ελένη Ερήμου παραμένει ιδιαίτερα γοητευτική.

Δεν τη βλέπουμε συχνά σε κοινωνικές εκδηλώσεις την Ελένη Ερήμου γι' αυτό κάθε της εμφάνιση είναι ένα «ζήτημα». Η ηθοποιός παραβρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

Το εν λόγω θέατρο συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Ελληνικό Σχέδιο και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στο πλαίσιο του «Μήνα της μνήμης και της μουσικής». Ο συνθέτης φέρνει στη σκηνή της Φρυνίχου μια σειρά από άκρως ενδιαφέρουσες μουσικές εκδηλώσεις που τιμούν τη μνήμη μεγάλων μορφών του σμυρνέικου και του ρεμπέτικου αλλά και την μνήμη μεγάλων ποιητών μέσα από πρωτότυπα έργα του Δημήτρη Παπαδημητρίου πάνω στην ποίησή τους.

Αϋπνίες - 7 σνακς που θα σε βοηθήσουν να κοιμηθείς πιο εύκολα, σύμφωνα με τους διαιτολόγους

4474_manolis_pantelidakis_eleftheria_arvanitaki_veronika_davaki_dimitris_papadimitrioy_2312024-1.jpg

Μανόλης Παντελιδάκης-Ελευθερία Αρβανιτάκη-Βερόνικα Δαβάκη-Δημήτρης Παπαδημητρίου

Δέσποινα Βανδή: Η λεπτομέρεια σε casual εμφάνισή της που κάνει τη διαφορά

Η Ελένη Ερήμου έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση και χάρισε το γνωστό, ζεστό της χαμόγελο στους δημοσιογράφους. Ως προς το Look της, επέλεξε ένα casual σύνολο σε γήινους τόνους. Συγκεκριμένα συνδύασε ένα καφέ πλεκτό πουλόβερ με ένα animal print κολάν και καφέ σουέτ οver the knee μπότες, ενώ στο λαιμό της είχε τυλιγμένο μία μεγάλη πασμίνα σε μπεζ τόνους.

4316_eleni_erimoy_2312024-1-1.jpg

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Ελένη Ερήμου είχε ερωτηθεί σχετικά με το γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και η απάντησή της ήταν κατηγορηματική.

«Θα μπορούσα να είχα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να νιώθω μοναξιά. Εγώ την έχω επιλέξει τη μοναξιά μου γιατί περνάω καλά. Με βοηθάει να στρέφω τα φώτα μέσα μου» είχε δηλώσει τότε!

Τελευταία τροποποίηση στις 26.01.2024 - 18:07