Μαρίνα Σάττι: Οργισμένη διάψευση στη φήμη που τη θέλει να έχει ήδη απορρίψει 150 τραγούδια για τη Eurovision

14.12.2023
Μαρίνα Σάττι: Οργισμένη διάψευση στη φήμη που τη θέλει να έχει ήδη απορρίψει 150 τραγούδια για τη Eurovision
«Ήθελα να ήξερα πώς προεκυψε», αναρωτιέται δημόσια η Μαρίνα Σάττι για τη φήμη που κυκλοφορεί ευρέως τελευταίες ώρες μέσω τηλεοπτικής εκπομπής.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγο καιρό, η Μαρίνα Σάττι θα είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας για τον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Η ίδια είχε μιλήσει με μεγάλο ενθουσιασμό ενώ μάθαμε επίσης πως το τραγούδι θα επιλεγόταν κάποια στιγμή αργότερα και για τον λόγο αυτό, τόσο η ΕΡΤ και η δισκογραφική της εταιρεία, Golden Records και Minos EMI, Universal Music Company, όσο και η ερμηνεύτρια, θέλοντας η επιλογή αυτή να είναι όσο πιο ανοιχτή γίνεται είχαν καλέσει δημιουργούς να στείλουν τις προτάσεις τους.

{https://www.instagram.com/p/CyyU3hTth9W/}

Τώρα, λοιπόν, μια σειρά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ίδια έχει ακούσει 150 τραγύδια που απέστειλαν δημιουργοί στην ΕΡΤ και τα έχει απορρίψει όλα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκαν σε τηλεοπτικές εκπομπές, η Μαρίνα Σάττι είναι απαιτητική και γι’ αυτό απέρριψε κάθε τραγούδι που άκουσε.

Η ίδια η ερμηνεύτρια τοποθετήθηκε επ' αυτού μέσα από μία σειρά ιστοριών στα social media ξεκαθαρίζοντας πως ο μόνος λόγος που μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί είναι καθαρά από σεβασμό στους συναδέλφους δημιουργούς.

«Αυτό που και καλά άκουσα εγώ προσωπικά 150 τραγούδια και τα απέρριψα όλα ήθελα να ήξερα πώς προέκυψε», αναρωτιέται η Σάττι συμπλληρώνοντας: «Ξέρω πώς είναι να γράφεις τραγούδια και να βάζεις χρόνο, ενέργεια και κόπο με αγάπη για να βγάλεις κάτι από μέσα σου, οπότε σας λέω ότι αυτή η πληροφορία ΔΕΝ ισχύει. Όταν ολοκληρωθεί από ΟΛΟΥΣ η ακρόαση όλων των τραγουδιών που έχουν σταλεί στην ΕΡΤ θα σας ενημερώσουμε επίσημα προφανώς! Ευχαριστώ προσωπικά πολύ όλους τους δημιουργούς που έβαλαν την αγάπη τους και το χρόνο τους και τη σκέψη τους και ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόταση της ΕΡΤ».

1_121.png

3_27.jpg

4_17.jpg

5_16.jpg

6_12.jpg

Για την ιστο΄ρια να θυμήσουμε πως ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.12.2023 - 16:55