Jennifer Garner - Ben Affleck: Σε μια εγκάρδια στιγμή αγκαλιάστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο ενώ περίμεναν την κόρη τους

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck στην ταινία Daredevil του 2003
Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck στην ταινία Daredevil του 2003
Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck, έδειξαν πώς είναι η ιδανική εικόνα δύο τέως συζύγων σε μια βόλτα που έκαναν την Παρασκευή.

Οι δύο ηθοποιοί, που χώρισαν το 2018, φωτογραφήθηκαν από παπαράτσι στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια να κάθονται μαζί στο αυτοκίνητο του Ben και να μοιράζονται γέλια και συζητήσεις ενώ περίμεναν μια από τις κόρες τους. Κάποια στιγμή, φάνηκαν επίσης να σκύβουν για μια αγκαλιά πριν η Jennifer βγει από το αυτοκίνητο του πρώην συζύγου της για να μπει στο δικό της.

Jennifer Garner: Πήγε στη Disneyland μαζί με την κόρη της και το παιδί της Jennifer Lopez

Η Jennifer κατά τη διάρκεια της εξόδου φορούσε ένα casual outfit που περιελάμβανε ένα λευκό μπλουζάκι και ένα μπλε τζιν παντελόνι. Είχε μαζί της και μια πολύχρωμη ζακέτα και τα μαλλιά της ήταν αφημένα κάτω ενώ φορούσε λευκά αθλητικά παπούτσια.

Η πρόσφατη έξοδος της Jennifer και του Ben είναι μια από τις πολλές στα πλαίσια της κοινής επιμέλειας των παιδιών τους, Violet, Seraphina και Samuel. Οι δυο τους διατηρούν μια υγιή σχέση για χάρη των παιδιών τους και παρά το γεγονός ότι έχουν προχωρήσει τη ζωή τους με άλλους ανθρώπους, συχνά επαινούν ο ένας τον άλλον σε συνεντεύξεις.

Jennifer Garner: Πώς ο γάμος του πρώην της, Ben Affleck, έχει βοηθήσει στην ανατροφή των παιδιών τους

Ο Ben είναι ξανά μαζί με την πρώην αγαπημένη του Jennifer Lopez από την άνοιξη του 2021 και κατέληξαν να παντρευτούν τον Ιούλιο του 2022. Ο διάσημος ηθοποιός έγινε από τότε πατριός των 15χρονων διδύμων της τραγουδίστριας, Emme και Max, ενώ εκείνη έγινε η θετή μητέρα των παιδιών του. Η Jennifer, από την άλλη πλευρά, ξεκίνησε μια σχέση με τον επιχειρηματία John Miller, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Caliburger.

Μια από τις πιο πρόσφατες δημόσιες αναφορές που έκανε η Jennifer στον πρώην της, Ben ήταν σε μια ανάρτηση για την Ημέρα του Πατέρα τον περασμένο Ιούνιο. «Κανείς δεν αγαπά τα παιδιά του όπως εσύ τα δικά μας, χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα, Ben! Χ», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας όπου επαίνεσε τον δικό της πατέρα που ήταν πάντα δίπλα της μαζί με τη μητέρα της [φωτό κάτω].

{https://www.instagram.com/p/CtpkqiARq1b/}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.09.2023 - 16:27