Jamie Foxx: Μιλάει για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του- «Πήγα στην κόλαση και επέστρεψα»

Jamie Foxx: Μιλάει για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του- «Πήγα στην κόλαση και επέστρεψα»
Tα νέα για τον Jamie Foxx ήταν ανησυχητικά τον τελευταίο καιρό. Ήταν γνωστό ότι ήταν άρρωστος αλλά δεν υπήρχαν ξεκάθαρες πληροφορίες για την υγεία του. Χτες όμως, Σάββατο 22 Ιουλίου, φαίνεται ότι ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με τους θαυμαστές του, μέσω ενός βίντεο στο Instagram, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την «ιατρική επιπλοκή» που τον οδήγησε στο νοσοκομείο τον περασμένο Απρίλιο.

Ο σταρ του Beat Shazam μιλάει στους θαυμαστές και τους ευχαριστεί όλους για την αγάπη και την υποστήριξή τους. Αν και δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για να πει τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο, είπε ότι ήταν «άρρωστος» και έδωσε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν «τυφλό» ή «παράλυτο».

«Πέρασα κάτι που πίστευα ότι δεν θα περνούσα ποτέ μα ποτέ», παραδέχτηκε ο Jamie. «Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι περίμεναν και ήθελαν να ακούσουν νέα, αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, απλά δεν ήθελα να με δείτε έτσι. Δεν ήθελα να με δείτε με σωληνάκια να τρέχουν από μέσα μου, προσπαθώντας να καταλάβω αν θα τα καταφέρω».

Ο Jamie ευχαρίστησε την κόρη του και την αδελφή του που τον βοήθησαν να περάσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση και που κράτησαν τις λεπτομέρειες για την κατάστασή του, κρυφές καθώς ανάρρωνε. Είπε ότι «έσωσαν τη ζωή του» καθώς βοήθησαν στην ανάρρωση του. Ο ηθοποιός πρόσθεσε επίσης, «Πήγα στην κόλαση και επέστρεψα. Ο δρόμος μου προς την ανάκαμψη είχε επίσης κάποιες λακκούβες, αλλά επιστρέφω και μπορώ να δουλέψω. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με άφησαν να δουλέψω και να πω ότι τους αγαπώ όλους και αγαπώ όλη την αγάπη που πήρα».

Ο Jamie εισήχθη για πρώτη φορά στο νοσοκομείο για μια «ιατρική επιπλοκή» στις 12 Απριλίου, σύμφωνα με επίσημη δήλωση που κοινοποιήθηκε τότε μέσω των social media της κόρης του, Corinne Foxx. «Από την οικογένεια Foxx. Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου, Jamie Foxx, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή χθες. Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης αντιμετώπισης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης», αναφερόταν στην ανακοίνωση.

{https://www.instagram.com/p/Cu_Iog9tJIk/}

Ακριβώς ένα μήνα αργότερα, στις 12 Μαΐου, η Corinne αναφέρθηκε ξανά στο περιστατικό, επιμένοντας ότι ο ηθοποιός είχε βγει από το νοσοκομείο «εδώ και εβδομάδες», παρά τις διάφορες αναφορές ότι η υγεία του επιδεινωνόταν, γράφοντας: «Ενημέρωση από την οικογένεια: Λυπάμαι που βλέπω πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ανεξέλεγκτα», έγραψε μέσω των Instagram Stories της. «Ο μπαμπάς μου έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και εβδομάδες και αναρρώνει. Μάλιστα χθες έπαιζε pickleball! Ευχαριστώ όλους για τις προσευχές και την υποστήριξη!».

Περαστικά και από εμάς Jamie Foxx!

Τελευταία τροποποίηση στις 23.07.2023 - 00:18