Ο Νίκος Χατζηνικολάου μαθαίνει θαλλάσιο σκι και αποκαλύπτει σοβαρό χειρουργείο - Η πρόταση στης Ελεονώρας Μελέτη

23.07.2023
Ο Νίκος Χατζηνικολάου μαθαίνει θαλλάσιο σκι και αποκαλύπτει σοβαρό χειρουργείο - Η πρόταση στης Ελεονώρας Μελέτη
Ατρόμητος στα 60 του χρόνια ο Νίκος Χατζηνικολάου αποδεικνύει τι μπορεί να κάνει το πείσμα και η επιμονή και η Ελεονώρα Μελέτη του θέτει τον επόμενο στόχο.

Μία ξεχωριστή ανάρτηση έκανε το Σάββατο 22/7/2023 ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ένα βίντεο μοιράστηκε στη σελίδα του στο Instagram o anchorman του ΑΝΤ1 και, πραγματικά, εντυπωσίασε.

Σε αυτό το βίντεο τον βλέπουμε να κάνει θαλάσσιο σκι και αυτό από μόνο του είναι για... χειροκρότημα. Αν διαβάσουμε και τα όσα αποκαλύπτει στη λεζάντα, το χειροκρότημα γίνεται πιο δυνατό, καθώς αποκαλύπτει και ένα άγνωστο (και ΄ζόρικο, από ό,τι γράφει) χειρουργείο που έκανε στη σπονδυλική στήλη.

Νίκος Χατζηνικολάου σε Κρίστη Τσολακάκη: «Είσαι η ζωή μου»

«Στα 60 και μετά από ένα ζόρικο χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη… Συνεχίζουμε! Με αγωνιστική διάθεση και νεανικό πείσμα!, γράφει ο Νίκος Χατζηνικολάου και αποτελεί έμπνευση!

{https://www.instagram.com/p/Cu_gk_drgQA/}

Τα σχόλια άπειρα κάτω από την ανάρτηση αλλά ξεχωρίσαμε αυτό της Ελεονώρας Μελέτη που δίνει στον δημοσιογράφο την ιδέα για το επόμενο σπορ που θα πρέπει να γνωρίσει. Ο λόγος, φυσικά, για το windsufing, το οποίο η παρουσιάστρια λατρεύει και, προφανώς, προτείνει ανεπιφύλακτα! Με το καλό!

Ελεονώρα Μελέτη: Οι φωτογραφίες σε προχωρημένη ηλικία και η άποψη για τα γηρατειά

2_2.png

Τελευταία τροποποίηση στις 23.07.2023 - 11:31