Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζαντωνάς: Σάλος από την είδηση για τον ξαφνικό χωρισμό τους

24.07.2023
Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζαντωνάς: Σάλος από την είδηση για τον ξαφνικό χωρισμό τους
(Photo: NDP Photo Agency)
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα (και ταιριαστά, όπως φαινόταν) ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δρόμοι τους, όμως, φαίνεται ότι χώρισαν πια.

Ύστερα από 10 χρόνια σχέσης και ένα παιδί, η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς, λέγεται ότι χώρισαν και πως οι δυο τους ήδη ζουν σε διαφορετικά σπίτια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη στην στην έντυπη OnTime, η ηθοποιός και ο personal trainer δεν είναι πλέον μαζί ενώ απόλυτη προτεραιότητά τους είνάι κόρη τους, Θάλεια.

Η Θάλεια έγινε 7 ετών στις 2 Απριλίου και οι γονείς της ήταν αμφότεροι στο πλευρό της για το απίθανο Wednesday themed πάρτι της.

{https://www.instagram.com/p/CqiychjLNg1/?img_index=1}

Η Ζέτα Δούκα καλεί σε υπογραφές για να καθιερωθεί ο όρος "γυναικοκτονία"

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς έκαναν την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους τον Οκτώβριο του 2022, όπου είχαν βρεθεί στην πρεμιέρα της παράστασης «Φιλουμένα Μαρτουράνο» στο θέατρο Χορν, από όπου και η φωτογραφία.

img_1414-1.jpg

Σημειώνουμε ότι το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, ενώ η Ζέτα έχει μιλήσει ως εξής για αυτή την απόφασή τους: «Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο».

Τελευταία τροποποίηση στις 24.07.2023 - 13:03