Μιχαήλ Ταμπακάκης - Σάντυ Χατζηιωάννου: Η νέα κοινή φωτογραφία και η... καρδούλα

06.06.2023
Μιχαήλ Ταμπακάκης - Σάντυ Χατζηιωάννου: Η νέα κοινή φωτογραφία και η... καρδούλα
Μπορεί στην τηλεοπτική του σχέση στο Μαύρο Ρόδο να ταλαιπωρείται κάπως ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, όμως στην προσωπική του ζωή φαίνεται να περνά τέλεια έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Σάντυ Χατζηιωάννου.

Ως Πέτρος Καστρινός στο Μαύρο Ρόδο, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μόλις χθες έμαθε πως η αγαπημένη του Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) είναι έγκυος τη στιγμή, μάλιστα που οι δυο τους δεν είναι πια ζευγάρι. Την ίδια στιγμή που εμείς ως τηλεθεατές παρακολουθούσαμε τις σκηνές αυτές στο Mega, όμως, ο δημοφιλής ηθοποιός επέστρεφε από την Τήνο, όπου είχε περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μαζί με τη σύντροφό του στην πραγματική ζωή, η οποία είναι επίσης ηθοποιός και την έχουμε γνωρίσει ευρύτερα μέσα από τον Σασμό.

Η Σάντυ Χατζηιωάννου, μάλιστα, μοιράστηκε μέσω stories και μια φωτογραφία τους από το κατάστρωμα την ώρα της επιστροφής.

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η ερωτική εξομολόγηση στο κορίτσι του το "κανονικό"

mixail-tampakakis-santy-xatziioannou-i-nea-koini-fotografia-kai-i-kardoyla.jpg

O Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Σάντυ Χατζηιωάννου έγιναν εξώφυλλο στο Time

Πιο ενεργή στα social media, η Σάντυ είχε μοιραστεί και νωρίτερα μία φωτογραφία του αγαπημένου της την ώρα που εκείνος απολάμβανε το αναψυκτικό του ατενίζοντας το γαλάζιο. Η νεαρή ηθοποιός συνόδευσε τη φωτογραφία με μια μπλε καρδούλα και ένα μάτι και δεν χρειάστηκε να πει κάτι παραπάνω. Ο νοών νοείτω!

michail-tampakakis.jpg

Μαζί με το ζευγάρι (όπως και παντού, όπως φαίνεται μέχρι τώρα) ήταν και η Ευγενία Σαμαρά. Τις δύο ηθοποιούς ένωσε ο Σασμός και έχουν γίνει (όπως έχουν παραδεχτεί αμφότερες) μια είδους οικογένεια. Από τη στιγμή, μάλιστα, που η Ευγενία Σαμαρά χώρισε από τον επί σειρά ετών σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, η... τριπλέτα είναι αχώριστη!

{https://www.instagram.com/p/CtHlj6arqCg/}

"Ασε μας κουκλίτσα μου": Έξαλλοι οι φανς με την Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο και το μεγάλο φάουλ με τον Θέμη

Τελευταία τροποποίηση στις 08.06.2023 - 13:48