Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Η κόρη τους έγινε 6 μηνών και το γιορτάζουν με τατουάζ και κιθάρα

05.06.2023
Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Η κόρη τους έγινε 6 μηνών και το γιορτάζουν με τατουάζ και κιθάρα
Έξι μηνών μανούλα έγινε η Μαίρη Συνατσάκη και το γιόρτασε με μία κίνηση που συνδυάζει τρεις μεγάλες της αγάπες, την κόρη της φυσικά, τα τατουάζ και τις γάτες!

Με μια ανάρτηση και τρεις φωτογραφίες που μοιράστηκε η ελληνίδα παραγωγός, επιχειρηματίας και Influencer αποκάλυψε το νέο τατουάζ που "χτύπησε" στο αριστερό της χέρι επάνω από τον αγκώνα.

Το όνομα της κόρης της, Ολίβια, είναι το νέο της απόκτημα, το οποίο όμως, είναι γραμμένο με μια πολύ πρωτότυπη γραμματοσειρά εμπευσμένη από την άλλη μεγάλη της αγάπη, τις γάτες!

"6 μήνες Ολίβια και για πάντα ♥️", γράφει στη λεζάντα η μαμά Μαίρη και εξηγεί πως "ναι, η γραμματοσειρά είναι γάτες. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι 👶🏻🐈🐈‍⬛🦙". Στη συνέχεια, βέβαια, ευχαρίστησε τον "ειδικό", Κυριάκο Βαλάσκα, ο οποίος είναι "υπεύθυνος" για "ΟΛΕΣ τις γραμμές που έχει επάνω της", όπως διαβάζουμε στη λεζάντα, όμως "αυτές είναι οι πιο σημαντικές.

i-mairi-synatsaki-ekane-tatouaz-to-onoma-tis-koris-tis-kai-i-grammatoseira-den-einai-katholou-synithismeni.jpg

snapinsta.app_351108277_517692813785093_4414063220014885144_n_1080.jpg

Αυτή είναι η ανάρτηση που ξεσήκωσε "θύελλα" σχολίων που στην πλειοψηφία τους "αποθέωναν" τα δαχτυλάκια της Ολίβιας, ενώ δεν έλειψαν και εκείνα που εξέφρασαν ανησυχία προς τον συνδυασμό τατουάζ και θηλασμού.

{https://www.instagram.com/p/CtGxJ74LM4C/}

Ο Ίαν Στρατής τραγουδά και η Μαίρη Συνατσάκη με την κόρη τους κάνουν φωνητικά - Το πιο γλυκό βίντεο

Η Μαίρη Συνατσάκη γέννησε στις 5 Δεκεμβρίου. Η μικρή Ολίβια είναι το πρώτη της παιδί με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή, ο οποίος μοιράστηκε επίσης μία φωτογραφία με την κόρη του, φυσικά με μια κιθάρα! "6 μήνες παράδεισος", γράφει στη λεζάντα και τον καταλαβαίνουμε!!

{https://www.instagram.com/p/CtHVNK0Ic-B/}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.06.2023 - 20:04