Leonardo DiCaprio: Εθεάθη σε σκάφος παρέα με 22χρονο μοντέλο

Leonardo DiCaprio: Εθεάθη σε σκάφος παρέα με 22χρονο μοντέλο
Είναι έκπληξη να πούμε ότι ο Leonardo DiCaprio πήγε διακοπές με νεαρό μοντέλο; Φυσικά και όχι καθώς ο διάσημος ηθοποιός φροντίζει να δίνει τακτικά ειδήσεις – πολλές φορές χωρίς τη θέληση του – για τις νέες του κατακτήσεις. Αυτή τη φορά εθεάθη να χαλαρώνει σε ένα mega-yacht με ένα νεαρό μοντέλο στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

Ο 48χρονος ηθοποιός φωτογραφήθηκε από την αδιάκριτη κάμερα των παπαράτσι, κάνοντας κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, παρέα με την 22χρονη Meghan Roche καθώς και πολλούς φίλους.

{https://www.instagram.com/p/Cr_PXYLOlyb/?img_index=1}

Η αλήθεια είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται από κάπου ότι ο DiCaprio και η Roche (η οποία στις φωτογραφίες ήταν ντυμένη με ένα μπλε ελεκτρίκ ολόσωμο μαγιό κάτω από ένα ασορτί πουκάμισο και παντελόνι), έχουν ρομαντική σχέση ενώ πηγές του ηθοποιού επιμένουν ότι το μοντέλο βγαίνει στην πραγματικότητα με έναν φίλο του ηθοποιού, ο οποίος ήταν επίσης παρών στη θαλάσσια βόλτα.

18 διάσημοι «ποζάρουν» με τους νεότερους εαυτούς τους

Ο DiCaprio εντοπίστηκε από τις κάμερες να μαυρίζει στο κατάστρωμα του σκάφους, φορώντας μόνο το μαγιό του, ένα καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου, καθώς απολάμβανε την εκπληκτική θέα του ορίζοντα.

Οι πηγές λένε ότι ο DiCaprio κάνει... βόλτες στην Ευρώπη εδώ και εβδομάδες. Μάλιστα την περασμένη Τρίτη, εθεάθη να τρώει δείπνο στο φημισμένο μαγαζί του Λονδίνου, Chiltern Firehouse μαζί με τη μαμά του, Irmelin Indenbirken και το 28χρονο μοντέλο Neelam Gill. Μέρες νωρίτερα, παρευρέθηκε στον γάμο του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου του χώρου της τέχνης Joe Nahmad και του μοντέλου Madison Headrick στη Σαρδηνία της Ιταλίας.

Βέβαια ο DiCaprio φροντίζει να ξεκουράζεται μετά από μήνες σκληρής δουλειάς. Ο σταρ του Χόλιγουντ παρακολούθησε το Φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο μήνα, όπου η ταινία του, «Killers of the Flower Moon» σε σκηνοθεσία του Martin Scorsese, έλαβε επαινετικά σχόλια στην πρεμιέρα της.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, γιόρτασε την επιτυχία της ταινίας σε ένα ιστορικό τοπικό πύργο την περασμένη εβδομάδα μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του.

Χωρίς νεαρό μοντέλο στην παρέα…

Τελευταία τροποποίηση στις 06.06.2023 - 16:46