Η Άντζελα Γκερέκου είχε γενέθλια και ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν στο πλευρό της

27.03.2023
Η Άντζελα Γκερέκου είχε γενέθλια και ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν στο πλευρό της
(photo: @angela_gerekou)
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε φωτογραφίες με την τούρτα της και τους δικούς της ανθρώπους.

Δεύτερα γενέθλια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο, όμως η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ τον έχει πάντα στο πλευρό της (εκτός από την καρδιά και το μυαλό της, φυσικά)

Στη μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Άντζελα Γκερέκου τη βλέπουμε να σβήνει το κεράκι της με τον Τόλη στο φόντο, στην κορνίζα επάνω στο έπιπλο πίσω της, πάντα κοντά της.

{https://www.instagram.com/p/CqQ08EJr7l9/}

Ο πρίγκιπας του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου του 2021, λίγες μέρες πριν συμπληρώσει τα 81 του χρόνια, τα 25 από τα οποία ήταν παντρεμένος με την Άντζελα Γκερέκου. Η μοναχοκόρη του ζεύγους, Μαρία, ευχήθηκε επίσης στη μητέρα της και διαδικτυακά με μια λιγότερο στημένη φωτογραφία.

maria-voskopoulou.jpg

maria-voskopoulou1.jpg

Άντζελα Γκερέκου: Συγκινεί η "τελευταία καληνύχτα" στον Τόλη της

"Ήταν μια καρμική και μια πολύ ευλογημένη συνάντηση, θεωρώ, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Αντίθετα εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα πάρα πολύ να φτάσω επαγγελματικά", είχε πει, μεταξύ άλλων για το πώς διασταυρώθηκαν οι ζωές τους με τον Τόλη Βοσκόπουλο, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Νικο Χατζηνικολάου στο πλαίσιο της εκπομπής του "Ενώπιος Ενωπίω" τον περασμένο Οκτώβριο.

"Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί του και γω βίωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Παρά δύο μήνες, ζήσαμε μαζί 25 χρόνια. 25 ολόκληρα χρόνια. [...] . Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση. Ένα σχολείο ζωής κοντά σε έναν σπουδαίο άνθρωπο που νομίζω ότι λίγοι γνωρίζουν, πέρα από αυτό που έλαμπε και ήταν ο απόλυτος σταρ και ο μύθος, μέσα βαθιά την ψυχή του", συνέχισε με βαθιά συγκίνηση.

Την Άντζελα Γκερέκου βλέπουμε τα τελευταία δυο χρόνια και τηλεοπτικά, στην επιτυχία του Mega "Γη της ελιάς". Ο ρόλος της Αθηνάς Βρεττάκου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και είναι μάλλον βέβαια ότι θα τον δούμε να εξελίσσεται και στον τρίτο κύκλο της σειράς , τον επόμενο χρόνο.

{https://www.instagram.com/p/CnmAbsPrWSk/}

Τόλης Βοσκόπουλος: Αντίο Άρχοντα - Οι συγκινητικές αναρτήσεις στα social media

Τελευταία τροποποίηση στις 27.03.2023 - 15:32