Άντζελα Γκερέκου: Συγκινεί η "τελευταία καληνύχτα" στον Τόλη της

22.07.2021
Άντζελα Γκερέκου: Συγκινεί η "τελευταία καληνύχτα" στον Τόλη της
Λίγες ώρες μετά την κηδεία του συζύγου της, η ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός του αφιέρωσε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στο 251ο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στις 19/7/2021 κηδεύτηκε σήμερα (21/7/2021) σε σχετικά κλειστό κύκλο και τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται λόγω της κατάστασης.

Μουδιασμένοι φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς είπαν το τελευταίο "αντίο" στον "Πρίγκιπα" του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, ενώ στο νεκροταφείο ακούστηκαν και οι νότες μερικών από τις πιο μεγάλες του επιτυχίες. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Συντετριμμένες οι δυο γυναίκες της ζωής του, η Άντζελα και η Μαρία, δέχτηκαν την αγάπη και τη συμπαράσταση όλων όσων γνώρισαν και αγάπησαν κάποια στιγμή τον Τόλη.

Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση του θανάτου του, η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου αφιέρωσε μία ανάρτηση στον πατέρα της, με τον οποίο είναι γνωστό ότι είχε μια πολύ στενή σχέση. "Σ' αγαπώ πολύ", διαβάζουμε στη λεζάντα και η φωτογραφία μπαμπάς και κόρης συγκινεί πολύ!

Σήμερα, λίγες ώρες μετά την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου η Άντζελα Γκερέκου του αφιέρωσε μια ανάρτηση γεμάτη αγάπη και συγκίνηση. "Καληνύχτα" και μια καρδούλα διαβάζουμε στη λεζάντα που συνοδεύει μια πανέμορφη φωτογραφία του ζεύγους από τα πρώτα χρόνια του γάμου τους.

Τα λόγια είναι περιττά. Ιδού: