Αθηνά Οικονομάκου, Μαριάντα Πιερίδη, Μαρία Αντωνά και τα ταίρια τους σε βραδινή έξοδο για έξι

27.03.2023
Αθηνά Οικονομάκου, Μαριάντα Πιερίδη, Μαρία Αντωνά και τα ταίρια τους σε βραδινή έξοδο για έξι
(photos: NDP Photo Agency)
Μια χαρούμενη παρέα όπως την "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός. Τι φόρεσαν για την περίσταση οι διάσημες κυρίες;

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη σύνθεση μας ξάφνιασε λίγο καθώς δεν είχαμε αντιληφθεί (μέσω ανάλογων αναρτήσεων) ότι υπήρχε τόσο φιλική σχέση μεταξύ των συγκεκριμένων ανθρώπων.

Έστω...

Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, τη Μαριάντα Πιερίδη με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση και τη Μαρία Αντωνά με τον αρραβωνιαστικό της, Άρη Σοϊλέδη. Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" τα τρία αγαπημένα ζευγάρια στο YTON, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Το ζεϊμπέκικο της Αθηνάς Οικονομάκου έκλεψε την παράσταση στην βάπτιση της κόρης της

8864_maria_antona_marianta_pieridi_athina_ikonomakoy_filipos_mixopoylos_2622023-1.jpg

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα, μάλλον, απογευματικό look γι' αυτή τη βραδινή έξοδο. Μια casual chic εμφάνιση με μαύρο σκισμένο τζιν, τοπ και πουκάμισο ανοιχτό ολοκληρωμένο με ένα γκρι μπλέιζερ, κοσμήματα και μια λευκή τσάντα.

okonomakou-mixopoulos.jpg

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της μοιράστηκαν πολλές τρυφερές στιγμές κατά την έξοδό τους.

8874_athina_ikonomakoy_filipos_mixopoylos_2622023-1.jpg

Η Μαρία Αντωνά με ένα πιο to the point ντύσιμο, επέλεξε ένα μαύρο cropped top και ένα loose μαύρο παντελόνι τα οποία συνδύασε με ένα πράσινο blazer, μπεζ μποτάκια και μαύρη τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες συνδυασμένες και στα κοσμήματα.

antona-soiledis-1.jpg

Η παρουσιάστρια και ο αρραβωνιαστικός της, Άρης Σοϊλέδης, περσινός φιναλίστ του Survivor, χάρισασν χαρούμενες πόζες στους φωτογράφους.

antona-soiledis-2.jpg

Τρίτο ζευγάρι της παρέας, η Μαριάντα Πιερίδη και ο σύζυγός της, σεφ Δημήτρης Κατριβέσης. Η τραγουδίστρια, την οποία, για την ιστορία βλέπουμε φέτος στο Just the 2 Of Us (όπως και τον Άρη Σοϊλέδη, εξάλλου) φόρεσε τζιν σε ανοιχτο χρώμα και ένα floral τοπάκι το οποίο συνδύασε με ένα επίσης πράσινο blazer.

8889_marianta_pieridi_dimitris_katrivesis_2622023-1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 27.03.2023 - 16:16